AcasăIT & CZUCKERBERG A FĂCUT ANUNȚUL – Oficial, Facebook intră pe piața de televiziune

ZUCKERBERG A FĂCUT ANUNȚUL – Oficial, Facebook intră pe piața de televiziune

spot_img

DISTRIBUIȚI

ZUCKERBERG A FĂCUT ANUNȚUL   Facebook intră pe piața de televiziune. Mark Zuckerberg anunță lansarea platformei care va difuza programe TV.  latforma ”Watch” este un proiect la care compania americană lucrează de ceva vreme și care va fi testat, începând de joi, pe un eșantion relativ mic de utilizatori, potrivit startupcafe.ro.

Să urmăresti o emisiune nu trebuie să fie o activitate pasivă. Poate fi o ocazie să împărtaşeşti o experienţă şi să aduci la un loc oameni care au aceleaşi interese. De aceea, astăzi, lansăm tab-ul Watch pe Facebook, un loc în care să descoperiţi la ce show-uri se uită prietenii voştri şi să urmăriţi emisiunile şi producătorii vostri preferaţi şi să vă alăturaţi grupurilor de persoane cărora le plac aceleaşi emsiuni şi, în cele din urmă, să creaţi comunităţi. Sper ca Watch să găzduiască o arie largă de show-uri TV, de la la reality sau comedii, până la meciuri de sport. Unele vor fi realizate de profesionişti, iar altele de oameni obişnuiţi din comunitatea noastră. Vom face disponibil tab-ul Watch unui număr limitat de utilizatori din Statele Unite, dar planul este să îl lansăm către cât mai mulţi oameni, cât mai curand”, a scris Mark Zuckerberg, într-o postare pe Facbook.

Primul eveniment sprotiv anunat de Facbook, în lista de programe pe care ar urma să le difuzeze, se numără campionatul feminin de baschet american (Major League Baseball), câte un meci pe săptămână.

Iar printre show-uri se numără: Kitchen Little, o emisiune despre copii care urmăresc cum sunt gătite anumite reţete şi îi învaţă ei pe bucătarii profesionişti să le gastească, o emisiunde realizată de Nas Daily împreună cu fanii din întreaga lume şi o emisiune realizată de Gabby Bernstein, un scriitor de renume, speaker motivaţional şi life coach care va răspunde în direct întrebărilor adresate de utilizatori, anunță sursa citată.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA