AcasăIT & CCum puteți instala și actualiza Whatsapp pe telefonul Huawei?

Cum puteți instala și actualiza Whatsapp pe telefonul Huawei?

spot_img

DISTRIBUIȚI

WhatsApp a devenit cel mai important element al vieții noastre. Există mai mult de 5 miliarde de utilizatori Whatsapp. Există multe alte aplicații de mesagerie, dar nu au atins nivelul lor.

Astăzi, vom oferi un tutorial pentru a descărca, instala și actualiza WhatsApp pe telefoanele Huawei. actualizare whatsapp huawei va fi discutată în acest articol. Acest ghid pas cu pas vă va face să activați instalarea și actualizarea Whatsapp pe dispozitivul dvs.

Pasul 1:

Primul pas pe care trebuie să-l faceți este să accesați magazinul de aplicații Huawei sau galeria de aplicații Huawei și să atingeți el pe un telefon Huawei. Magazinul de aplicații Huawei va fi deschis în fața ta.

Pasul 2:

Următorul pas este căutarea. După deschiderea magazinului de galerie de aplicații Huawei, veți găsi o bară de tip în partea de sus. Acum căutați „WhatsApp messenger” și introduceți „căutare”. Vor veni sugestii de la cine ar trebui să alegi. Unele aplicații sunt ilegale, deoarece se numesc Whatsapp. Nu sunt pe WhatsApp oficial. Nu au confidențialitate puternică în astfel de aplicații, deoarece nu sunt criptate end-to-end.

Pasul 3:

Din toate aceste sugestii și opțiuni, alege-o pe cea potrivită.

Asigurați-vă că selectați versiunea legitimă și legală. Deci, în acest scop, alegeți „Whatsapp LLC”. Aceasta este versiunea oficială a WhatsApp.
Descărcați WhatsApp Business, care este și o versiune oficială a WhatsApp.

Venind la subiect, acum selectați WhatsApp messenger și va începe descărcarea.

Pasul 4:

Așteptați ca aplicația să termine descărcarea. Acest pas necesită timp. Timpul depinde de conexiunea la internet. Internetul puternic îl va descărca rapid. În mare parte, durează 5 până la 10 minute.

Pasul 5:

În curând WhatsApp va fi instalat. Acum va cere niște verificări sau confirmări. După ce descărcarea este finalizată, veți vedea o opțiune „Deschidere”. Fără nicio așteptare, dă clic pe acea opțiune și pagina WhatsApp se va deschide în fața ta.

Pasul 6:

După descărcarea WhatsApp, va apărea o pagină prin care se solicită unele acorduri. Tot ce aveți nevoie este să fiți de acord cu termenii și condițiile acordului. Rezumatul este că WhatsApp vă va folosi galeria, datele audio și video. Dar conversațiile și apelurile dvs. vor fi criptate de la capăt la capăt. Așa că selectați „De acord și continuați”.

Pasul 7:

Pentru a începe să creați un cont nou, trebuie să furnizați un număr de telefon. Adăugați numărul de contact cu codul țării. Ei verifică numărul dvs. de contact. Va apărea un mesaj care conține un cod de verificare. Pune acest cod în locul dorit și apoi pleacă.

Alegeți un nume de utilizator bun care va acționa ca un nume de pin și oamenii vă vor recunoaște. Pune o poză de afișare cu tine și va fi ușor să te recunoști. Există confidențialitate disponibile.
WhatsApp-ul tău este instalat pe Huawei.

Actualizare Whatsapp:

Actualizarea Huawei WhatsApp va apărea ori de câte ori este disponibilă o actualizare. Accesați Galeria de aplicații și alegeți Aplicație nedatată. Va apărea lista. Faceți clic pe o actualizare. Actualizarea Huawei WhatsApp va oferi cele mai recente funcții.

Cuvinte finale:

Acest ghid v-a făcut să învățați cum să descărcați și să actualizați WhatsApp. Whatsapp vă sincronizează automat contactele cu WhatsApp. Puteți discuta cu orice contact. De asemenea, puteți invita pe cineva pe WhatsApp prin SMS.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA