AcasăIT & CModalități de a instala Google Chrome pe un telefon Huawei?

Modalități de a instala Google Chrome pe un telefon Huawei?

spot_img

DISTRIBUIȚI

Huawei este una dintre cele mai puternice companii de telefonie mobilă care deține magazinul său de aplicații, care funcționează ca un magazin de jocuri. Serviciile Google precum Google Chrome și Google Docs nu sunt disponibile pe telefonul Huawei. Huawei are aplicațiile și browserele sale. Trebuie să le instalați sistematic pentru a obține servicii de la google.

În această postare, vom vorbi despre instalarea Google Chrome pe dispozitivele Huawei. Citiți acest articol pentru a afla cum să instalați Google Chrome pe Huawei. Noile telefoane Huawei nu au servicii Google, în special smartphone-uri care rulează Android 11. Puteți transfera aplicații de pe un dispozitiv în galeria de aplicații Huawei prin aplicația de clonare a telefonului Huawei. Aceasta înseamnă că aveți întotdeauna nevoie de un program de instalare sau de orice altă aplicație pentru a introduce serviciile Google pe dispozitivele dvs. Huawei.

Să învățăm cum se instalează google chrome pe huawei în detaliu. Citiți cu atenție acest articol pentru a cunoaște acest pas important.

Google Installer pentru telefoane Huawei:

Principala întrebare a utilizatorului Huawei este cum se instalează Google Chrome pe Huawei. Apropo de asta, vă spun prin prezenta că nu există programe de instalare Google disponibile nicăieri pentru telefoanele Huawei. Cu toate acestea, vă voi spune câteva modalități alternative de a instala aplicații Google pe Huawei. Aceste aplicații vă vor răspunde la întrebarea despre cum să instalați Google Chrome pe Huawei.
În primul rând, prin aplicația LZ Play, care ne permite să folosim aplicațiile Google.
A doua cale este prin Cadrul de aplicații care oferă acces la aplicațiile Google.

Alte moduri de a instala Google Chrome:

Cealaltă modalitate de a descărca Google Chrome este urmând acești pași:

1- Deschideți Huawei AppGallery pe telefon
2- Căutați Google Chrome
3- Așteptați să se descarce
4- După ce descărcarea este terminată, promptul de instalare este următoarea destinație. Deci apăsați pe „Instalare”.
5- Atingeți „Deschide” și voila!

Vor primi telefoanele Huawei Google Back 2022?

Deocamdată, nu se știe dacă se va întoarce pe Google sau nu. Acest lucru depinde de războiul comercial SUA-China. Deci nu o putem descrie din timp. Deci, până atunci, Huawei va supraviețui fără serviciile Google. Dacă această situație se termină, există o oarecare posibilitate ca serviciile Google să revină la Huawei. Sperăm că fosta glorie va fi atinsă în curând. Dar dacă durează, nu există nicio șansă ca Huawei să se întoarcă.

Putem folosi telefoane Huawei fără GSM în afara SUA? Îl putem folosi în timp ce suntem membri ai comunității comuniste chineze?

Vestea bună este că puteți transfera date de pe dispozitivele dvs. pe smartphone-urile Huawei prin aplicația Phone clone. Magazinul/galeria de aplicații Huawei poate instala cu ușurință aplicații care nu sunt disponibile pe Huawei. Dar cum rămâne cu cele care nici măcar nu sunt disponibile pe AppGallery? Îl puteți descărca prin Finder. O altă modalitate de a le descărca este utilizarea G space.

Pe fondul războiului comercial, SUA au blocat serviciile Google de pe teritoriul chinez. Au trecut China pe lista neagră. Prin urmare, fiind Partidul Comunist Chinez, nu puteți stabili prețul serviciilor Google în afara teritoriului SUA. APK-urile și aplicațiile sunt disponibile în Galeria de aplicații Huawei, ceea ce este bun pentru a oferi aplicații sigure pe telefon.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA