spot_img
AcasăIT & CUn gps de navigatie este extrem de util!

Un gps de navigatie este extrem de util!

DISTRIBUIȚI

Fiecare sofer care isi doreste sa beneficieze de precizie in spatele volanului, trebuie sa detina un gps de navigatie pe care sa il foloseasca in orice conditie. GPS-ul nu este doar util pentru mamele care isi duc copiii la scoala, ci si pentru soferii profesionisti, camionangii si turistii care doresc independenta 100%!

GPS sau sistemul de pozitionare globala este un sistem satelit de radio-navigatie la nivel mondial care va ajuta sa urmariti de la distanta locatia soferilor si a vehiculelor voastre. 

Sistemul se bazeaza pe un transmitator, in interiorul unui telefon sau al unui dispozitiv de navigatie, care trimite un semnal care este apoi primit de mai multi sateliti in spatiu. Urmarirea flotei GPS poate ajuta, de asemenea, la identificarea celor mai bune si mai rele drumuri, prin examinarea detaliilor pentru calatoriile anterioare utilizand harta istoricului locatiei. Administratorii de flote pot optimiza rutele identificand drumurile aglomerate cu date istorice bazate pe locatie.

Optimizarea rutelor poate spori direct eficienta si productivitatea soferilor. Urmarirea prin GPS si parametrii virtual geofenceti pot juca un rol in prevenirea furtului vehiculelor si al marfurilor. Administratorii de flote pot urmari locatia tuturor vehiculelor in timp real si pot fi luate masuri adecvate si in timp util daca un vehicul se abate de la calea sa.

Cu urmarirea GPS in timp real, precum si inregistrarile din istoricul locatiilor, managerii flotei pot identifica rapid daca un vehicul este utilizat in mod abuziv pentru lucrari secundare sau pentru uz personal.

Cu urmarirea GPS in timp real, administratorii de flote pot reduce, de asemenea, sarcina administrativa prin eliminarea documentelor manuale si prin minimizarea apelurilor telefonice catre soferi.

Ori de cate ori un administrator de flota doreste sa primeasca o actualizare a starii de la soferii sai, poate obtine o actualizare in timp real doar uitandu-se la tabloul de bord al gestionarii flotei. Deoarece urmarirea GPS poate urmari vehiculele in timp real, administratorii de flote pot crea parametri virtuali pentru a configura alerte geofence de fiecare data cand un vehicul intra si iese din locul de munca.

Va puteti planifica operatiunile si sarcinile zilnice intr-un mod mai productiv atunci cand nu trebuie sa tineti evidenta manuala a vehiculelor. Stiind unde se afla toate vehiculele si primind notificari automate atunci cand intra sau ies din destinatii importante, puteti contribui la reducerea sarcinii administrative.

De exemplu, este un avantaj imens de urmarire GPS faptul ca puteti informa clientii daca exista o intarziere. In mod similar, administratorii flotei pot, de asemenea, sa anunte expeditorii sau receptorii – pe baza alertelor geofence – daca soferii sunt pe cale sa ajunga la instalatie. Notificarile timpurii pot accelera procesele, creste productivitatea si reduce timpul de detentie. Urmarirea GPS va ajuta sa stiti unde sunt vehiculele si bunurile  si cat timp au fost la o anumita locatie. Acest lucru este util mai ales pentru companiile de petrol si gaze, de exemplu, deoarece calcularea exacta a timpului la fata locului este importanta pentru facturare si pentru a fi platiti.

Administratorii flotei pot gestiona cu usurinta facturarea si salarizarea cu date bazate pe locatie.

Urmarirea GPS si datele privind localizarea vehiculului in timp real pot fi, de asemenea, utilizate pentru a oferi un serviciu mai bun clientilor si pentru a obtine un avantaj competitiv.

Cand stiti exact cat de departe sunt vehiculele voastre de destinatia lor, puteti oferi clientilor orele precise de sosire estimate.

Un alt beneficiu de urmarire GPS este ca puteti deveni mai competitiv urmarind performanta in raport cu acordurile de livrare a serviciului. Un acord la nivel de serviciu defineste nivelul de serviciu pe care il asteptati de la un furnizor si stabileste valorile. De asemenea, include remedii sau sanctiuni in cazul in care nu sunt atinse nivelurile de servicii. 

De exemplu, daca GPS-ul spune ca veti livra un pachet pana la ora 10 dimineata, puteti dovedi ca ati fost acolo la timp sau acolo inainte de ora de livrare preconizata cu GPS. 

Software-ul de urmarire a flotelor poate ajuta si imbunatati eficienta oricarei afaceri care implica gestionarea si operarea unei flote de vehicule. Software-ul nu numai ca poate urmari vehiculul si poate indica locatia acestuia, ci poate salva si inregistrari despre momentul in care a pornit soferul si daca vehiculul este utilizat in alte scopuri. De asemenea, companiile pot economisi multi bani imbunatatind eficienta soferului si a vehiculului. Deci, fie ca este vorba de o firma de gestionare a deseurilor, de servicii de transport sau alta afacere, software-ul poate creste exponential eficacitatea oricarei afaceri.

Recuperarea masinilor dupa furt a devenit mult mai usoara si mai convenabila datorita urmaririi GPS. Orice software de baza va va oferi o locatie in timp real a vehiculului pentru a-l putea urmari. Software-ul de urmarire mai avansat poate, de asemenea, sa va decelereze de la distanta masina, pentru a o face sa incetineasca si sa se opreasca.

Un software de urmarire GPS nu numai ca ii poate ajuta pe angajatori sa tina evidenta angajatilor in vanzari si distributie in aer liber, ci si sa ii ajute pe angajati sa isi imbunatateasca operatiunile. Analiza si raportarea vanzarilor va pot ajuta sa va imbunatatiti performanta echipei de vanzari si distributie. In acelasi timp, imbunatatirea planificarii teritoriului si a gestionarii timpului poate ajuta angajatii sa se inspecteze si sa aiba performante mai bune.

Una dintre cele mai comune si semnificative utilizari pentru GPS este sistemul de urmarire a vehiculelor. Faptul ca fiecare transport public poate fi urmarit si ca se poate obtine locatia in timp real face transportul public mult mai sigur si mai convenabil. Aplicarea software-ului de urmarire GPS in cazul autobuzelor scolare este si mai mare, deoarece parintii nu vor mai trebui acum sa astepte autobuzul la statie in timp ce anticipeaza sosirea acestuia.

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA