AcasăIT & CUIMITOR - Află ce se întâmplă pe internet într-o singură secundă

UIMITOR – Află ce se întâmplă pe internet într-o singură secundă

DISTRIBUIȚI

UIMITOR Era calculatoarelor a apus, tabletele şi telefoanele mobile fiind acum la îndemâna oricui pentru navigarea pe internet. Dar ai idee ce se întâmplă într-o singură secundă?

UIMITOR Americanii s-au gândit să răspundă la întrebare şi cu ajutorul „Internet Live Stats” au creat  o hartă actualizată în timp real a activităţii pe internet în întreaga lume.

Ce au aflat? În fiecare secundă se fac peste 54.000 de căutări pe Google, se distribuie peste 7.000 de postări pe Twittter şi se trimit circa două milioane de e-mail-uri. Conform acestei hărţi, peste 46,1 de procente din totalul populaţiei la nivel global are conexiune la internet. Acest lucru înseamnă că patru miliarde de oameni nu au avut până acum acces la mediul online.

În fiecare secundă, 729 de fotografii sunt postate pe Instagram, 125.406 videoclipuri sunt vizionate pe YouTube şi 2177 de apeluri sunt făcute pe Skype. În acelaşi interval de timp, 20.000 de utilizatori Facebook sunt online, 5 noi utilizatori îşi fac cont şi sunt postate 510 comentarii, 293.000 statusuri şi 136.000 fotografii.

sursă stire

sursă foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA