AcasăIT & CTOP 10 – Cele mai bune smartphone-uri din 2016

TOP 10 – Cele mai bune smartphone-uri din 2016

DISTRIBUIȚI

TOP 10  Dacă eşti în căutarea unui smartphone performant, care să nu se blocheze când îţi este lumea mai dragă, şi care să nu coste o avere, trage o privire pe lista de mai jos a celor mai performante smartphone-uri de anul trecut.

Performanţa unui telefon ar trebui să fie unul dintre criteriile esenţiale în alegerea sa. Dacă un telefon nu excelează la acest capitol, chiar dacă nu te joci sau rulezi aplicaţii mari, atunci trebuie să te gândeşti de două ori înainte de achiziţie. Atunci când vine vorba de măsurarea performanţei unui telefon Antutu Benchmark este instrumentul ideal.

Conform testelor efectuate anul trecut pe sute de telefoane, cel mai performant telefon din lume este iPhone 7 Plus, urmat de iPhone 7 şi OnePlus 3T. Procesorul A10 integrat în vârful de gamă 7 nu are rival, iar Samung nici măcar nu prinde top 10, scrie Capital.ro.

Clasamentul este dominat de mărci chinezeşti care au integrat procesoare Snapdragon performante şi cu toate acestea au menţinut preţul jos. Locul patru este ocupat de LeEco Pro3, iar locul cinci de Smartisan M1, companie înfiinţată în Beijing în urmă cu patru ani. Următoarele locuri sunt ocupate de Smartisan M1L, Xiaomi Mi 5s, Xiaomi Mi 5s Plus, vivo Xplay6 şi One Plus 3.

Majoritatea telefoanelor din acest clasament au 4 sau 6 GB de memorie RAM, în timp ce Apple, în continuare nu specifică acest detaliu legat de telefoanele pe care le produce. În concluzie, în prezent, cel mai bun telefon inteligent cu sistem de operare iOS este iPhone 7 Plus, iar cel mai bun telefon cu sistem de operare Android este OnePlus 3T.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA