spot_img
AcasăIT & CTelefoanele Apple sunt superioare, iar noile iPhone13 sunt dovada!

Telefoanele Apple sunt superioare, iar noile iPhone13 sunt dovada!

DISTRIBUIȚI

Daca apreciati un smartphone usor de folosit si ideal pentru o utilizare de baza, un iPhone este alegerea evidenta.

Telefoanele brandului Apple sunt cunoscute pentru interfata lor intuitiva, utilizarea lor facila provenind dintr-o logica simpla de operare: toate aplicatiile sunt lansate de pe ecranul de pornire si toate setarile, de exemplu, pot fi gasite intr-un singur meniu. Chiar daca actualizati iPhone-ul la cel mai nou model, sistemul de operare functioneaza in acelasi mod si este usor sa il utilizati. 

Noile telefoane iPhone 13 sunt la fel de intuitive deoarece integreaza aceeasi tehnologie usor de folosit, iOs, insa cu upgrade-uri masive. O reusita totala din punct de vedere tehnologic , acestea beneficiaza de cel mai puternic procesor iPhone de pana acum: A15 bionic care alimenteaza intreaga linie iPhone 13, de la iPhone 13 mini la iPhone 13 Pro Max. Apple spune ca noul procesor are doua nuclee performante si patru nuclee pentru eficienta energetica.

Totusi, performanta grafica difera intre modelele obisnuite si cele Pro. GPU-ul de la cipul A15 Bionic din iPhone 13 mini si iPhone 13 are patru nuclee, iar Apple spune ca ofera o performanta grafica cu 30% mai buna in comparatie cu „concurenta”. In ceea ce priveste cipul A15 Bionic din iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max, GPU-ul are un nucleu suplimentar pentru un total de cinci nuclee care ofera performante cu pana la 50% mai bune comparativ cu concurenta.

Pe langa noul chip a15 si grafica imbunatatita, aplicatiile sunt intotdeuna mai bune pe telefoanele iPhone, in speciale pe noile modele. Dezvoltatorii de aplicatii de cea mai buna calitate inca favorizeaza Apple. Majoritatea aplicatiilor folosesc App Store-ul Apple ca platforma de lansare si isi lanseaza aplicatiile acolo mult mai devreme decat in magazinul Google Play al telefoanelor Android. Modelul de venituri al App Store serveste mai bine dezvoltatorilor de aplicatii de inalta calitate, ceea ce va garanta aplicatii sigure si bune pentru utilizatorii de iPhone si in viitor.

Noile iPhone13 sunt acum mai usor de cumparat ca niciodata, mai ales pentru cei care se pregatesc de luna cadourilor! 

O memorie interna marita si o grafica care poate concura chiar si cu pc-urile desktop fac ca aceste noi telefoane Apple sa fie una din cele mai bune investitii pe care o persoana o poate face!

IPhone 13, iPhone 13 mini,  iPhone 13 Pro si  iPhone 13 Pro Max sunt disponibile pentru comanda pe site-ul magazinului Quickmobile. Acest magazin GSM este specializat in comercializarea telefoanelor de la brand-uri renumite, iar produsele Apple au fost mereu in lista lor de produse populare.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA