AcasăIT & CȘTIAI? - Mai sunt zece zile până când mai poți instala gratuit...

ȘTIAI? – Mai sunt zece zile până când mai poți instala gratuit Windows 10

spot_img

DISTRIBUIȚI

ȘTIAI Compania Microsoft le amintește utilizatorilor de Windows 7 și Windows 8 că mai au mai puțin de zece zile la dispoziție pentru a face update gratuit la sistemul de operare Windows 10.

ȘTIAI Windows 10 a fost lansat ca un update gratuit până pe 29 iulie, iar după această dată, cei care nu au făcut pasul către Windows 10, vor trebui să plătească pentru obținerea unei licențe de Windows 10.

Așadar, trecerea la Windows 10 de pe un sistem eligibil Windows 7, 8 sau 8.1 este un proces simplu, utilizatorul trebuind să activeze oferta „Get Windows 10” din fereastra dedicată.

Microsoft a și alcătuit o listă cu zece motive pentru a-i convinge pe utilizatori să treacă la Windows 10:

1. În momentul de față Windows 10 rulează deja pe 350 de milioane de dispozitive, fiind versiunea de Windows care oferă cea mai bună experiență de lucru și cel mai ridicat nivel de satisfacție în rândul utilizatorilor; aceştia acumulat până acum peste 135 de miliarde de ore de folosire, din care peste 19 miliarde de ore în jocuri.

2. Doar până pe 29 iulie toți utilizatorii de Windows 7, 8 sau 8.1 cu o licență validă pot face rapid și ușor upgrade gratuit la versiunea completă de Windows 10. Odată ce un dispozitiv este actualizat la Windows 10, Microsoft îl va menţine în permanenţă la zi din punct de vedere al noilor funcţionalităţi, dar şi din perspectiva ameninţărilor moderne de securitate. Utilizatorul va beneficia, în acest fel, de cea mai nouă versiune Windows pe toată durata de viață a dispozitivului.

3. Utilizatorul devine titularul licenţei de Windows 10, iar acesta nu mai trebuie să păstreze codul de activare. Odată realizat upgrade-ul la Windows 10, licența primită are caracter perpetuu pe dispozitivul activat si este eliminată nevoia de a o păstra separat: folosind un cont Live ID (de pe Outlook.com, care vine împreună cu 5GB gratuiți în cloud-ul OneDrive.com), licența Windows 10 este asociată automat contului Live ID, pe sistemul de pe care este folosit și la orice reinstalare viitoare ea este aplicată automat, fără etape suplimentare.

4. Sunt păstrate interfața familiară și programele deja instalate. Pe cea mai bună versiune de Windows realizată până acum de Microsoft se pot folosi fără nicio problemă programele deja instalate pe vechea versiune de Windows. Fie că sunt aplicații clasice (Win32) sau cele noi (Universal Windows Platform), Windows 10 este o platformă stabilă, care pune mai bine în valoare componentele hardware instalate pe dispozitiv. După upgrade, toate aplicațiile și setările sunt acolo, gata să fie folosite în continuare. Totodată,  încorporând feedback-ul strâns de la utilizatori, Windows 10 readuce într-o formă mai frumoasă și mai extinsă funcționalitatea clasică a meniului de START, folosit de utilizatori de la Windows XP încoace.

5. Același hardware, viteză de lucru mai bună, securitate crescută. Pentru că Windows 10 este optimizat, oferă o viteză mai bună de lucru pe același hardware ce funcționa cu Windows 7 sau 8. Așa că toți cei care au un sistem ce rulează bine cu Windows 7 sau 8 vor fi bucuroși să vadă că Windows 10 va rula cel puțin la fel de bine. De exemplu, la pornirea Windows-ului, timpii de așteptare scad cu mai bine de 30%, iar pentru jocuri, DirectX12 poate aduce plusuri de viteză de până la 100% pe un hardware compatibil. În plus, Windows 10 vine cu un sistem de securitate avansat datorită funcțiilor Windows Defender, Smart Screen și Windows Hello (opțiunea de autentificare biometrică disponibilă pe unele dintre dispozitive care au resursele hardware pentru recunoaştere facială 3D, scanare iris sau recunoaştere amprente), cu update-uri gratuite pentru Windows, Edge și celelalte aplicații din Windows.

continuarea aici

sursa foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA