AcasăIT & CNOUTATE PENTRU UTILIZATORI - Facebook lansează „Rooms”. Vezi despre ce este vorba

NOUTATE PENTRU UTILIZATORI – Facebook lansează „Rooms”. Vezi despre ce este vorba

DISTRIBUIȚI

NOUTATE PENTRU UTILIZATORI Facebook lansează „Rooms”, grupuri publice unde utilizatorii pot participa la discuții pe diferite subiecte. Rooms a apărut inițial în anul 2014, ca un experiment: o rețea socială semi-anonimă construită în jurul subiectelor, în locul prietenilor. Abordarea a fost un eșec, însă acum compania vrea să relanseze ideea în cadrul aplicației de chat Facebook Messenger, scrie News.ro.

Astfel, Rooms va fi o facilitate în cadrul Facebook Messenger care diferă de grupurile private, între prieteni, care există acum în cadrul aplicației.

Rooms reprezintă grupuri publice de discuţii care au propria adresă URL, iar invitarea se poate face prin simpla trimitere a link-ului.În cadrul Rooms, discuțiile se vor desfășura în jurul unui anumit subiect. Nu este obligatoriu ca toate grupurile de tip Rooms să fie publice. Administratorul şi creatorul unui grup va avea posibilitatea de a limita accesul pe bază de aprobare individuală a membrilor.
Rooms a fost lansat până acum numai în Australia şi Canada.Recent, Facebook a anunțat că testează o facilitate ce le va permite companiilor care au pagini de Facebook să posteze şi să-şi promoveze posturile prin care se anunţă disponibilitatea unei poziţii în cadrul firmei. Dacă acest lucru se va materializa, rețeaua de socializare va concura cu LinkedIn.

 

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA