AcasăIT & CDIN GREŞEALĂ - Facebook a șters mai multe postări ale lui Mark...

DIN GREŞEALĂ – Facebook a șters mai multe postări ale lui Mark Zuckerberg

spot_img

DISTRIBUIȚI

DIN GREŞEALĂ Mai multe postări ale fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, printre care și două mesaje despre răspândirea de știri false pe Facebook și despre rolul acestora în alegerile prezidențiale din SUA, au fost șterse din greșeală marți de pe rețeaua de socializare, relatează miercuri DPA.

DIN GREŞEALĂ În decursul zilei de marți postările au revenit pe Facebook, iar compania a anunțat că ștergerea acestora a fost cauzată de o eroare în sistemul site-ului.

„Postările au fost eliminate din greșeală”, a indicat Facebook, adăugând că „aproximativ zece” postări ale lui Zuckerberg au fost șterse, inclusiv două privind problema știrilor false.

Într-unul dintre mesajele publicate la câteva zile după alegerile prezidențiale din SUA, Mark Zuckerberg scria că se îndoiește de faptul că rezultatul alegerilor a fost afectat de răspândirea de știri false pe Facebook, menționând că 99% din ceea ce utilizatorii au văzut pe site a fost autentic.

Într-un alt mesaj, postat o săptămână mai târziu, fondatorul Facebook anunța planuri de combatere a răspândirii de știri false.

citeşte şi ULTIMA ORĂ – Incendiu pe str. P. Rareş din Baia Mare

Aceste postări vin după ce, în timpul campaniei electorale, Facebook a fost acuzată că a făcut prea puțin pentru a preveni răspândirea unor astfel de știri.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA