AcasăIT & CAPELARE VIDEO - WhatsApp lansează o nouă funcţie

APELARE VIDEO – WhatsApp lansează o nouă funcţie

DISTRIBUIȚI

APELARE VIDEO Începând de astăzi, 15 noiembrie, utilizatorii de WhatsApp pot comunica folosind funcţia de apelare video, scrie News.ro.

APELARE VIDEO Aflată în teste pe parcursul ultimelor luni, funcţia de apelare video din WhatsApp devine, de astăzi, disponibilă tuturor utilizatorilor.

Uşor de folosit şi funcţională inclusiv pe conexiunile mai slabe, noua facilitate transformă WhatsApp, cu cei peste un miliard de utilizatori ai săi, într-unul din principalele servicii de apelare video.

Utilizarea funcţiei de apelare video este foarte simplă.

Apăsând butonul din colţul dreapta sus al ecranului, utilizatorul are de ales între apelarea audio şi cea video. O simplă apăsare a butonului ”video call” va duce la iniţierea apelului.

Interfaţa grafică este şi ea cât se poate de simplă şi similară unor servicii precum Skype sau Google Duo.

Alături de imaginea interlocutorului, există trei butoane pentru schimbarea camerei, dezactivarea microfonului şi încheierea apelului.

Lansarea opţiunii de apelare video poate fi considerată târzie pentru o aplicaţie care va împlini 7 ani în ianuarie 2017.

Pe de altă parte, 2016 a fost un an foarte productiv pentru inginerii care se ocupă de WhatsApp.

Versiunea pentru desktop, criptarea automată a convorbirilor, transferul de date către Facebook plus alte multe facilităţi mai puţin importante au fost lansate, toate, anul acesta.

citeşte şi NOUTATE PENTRU UTILIZATORI – Facebook lansează „Rooms”. Vezi despre ce este vorba

Apelarea video face parte din cea mai nouă versiune de WhatsApp, disponibilă acum pentru Android, iOS şi chiar Windows Phone.

sursa

foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA