Acasă oameni noi VIDEO – Primar din România, aproape linșat de pensionari

VIDEO – Primar din România, aproape linșat de pensionari

DISTRIBUIȚI

VIDEO  Un primar liberal are parte de mari probleme. Nici nu a apucat bine să îşi ia în primire postul de edil că era să o păţească. La o întâlnire cu pensionarii a fost la un pas de a fi linşat. Totul din cauza faptului că le-a „tăiat” acestora nişte gratuităţi. Un primar liberal are parte de mari probleme. Nici nu a apucat bine să îşi ia în primire postul de edil că era să o păţească. La o întâlnire cu pensionarii a fost la un pas de a fi linşat. Totul din cauza faptului că le-a „tăiat” acestora nişte gratuităţi.

Nelu Popa nu s-a ferit să dea piept cu mulțimea și le-a explicat oamenilor că, de fapt, subvențiile pentru Ro-A TIR nu au mai fost plătite de 3 ani. Odată aruncată pisica în curtea fostei conduceri, pensionarii au început să scandeze împotriva lui Mihai Stepanescu și au cerut să i se confiște averea și vila din Timișoara. Recent, la iniţiativa primarului Reşiţei, Ioan Popa, Consiliul Local a votat reducerea tichetelor gratuite pe mijloacele de transport în comun de la 16 la 10 tichete, coborând totodată şi plafonul de venituri pentru pensionarii care pot primi aceste tichete de la 800 la 600 de lei lunar.

Primarul Popa reclamă exagerarea subvenţiilor pe care municipalitatea le plăteşte firmei de transport în comun. Mai exact, gratuitatea la transportul urban de călători va fi acordată, din această lună, tuturor pensionarilor din municipiu care au o pensie netă până la 600 lei pe lună, indiferent de vârstă. Din anul 2011 şi până în prezent, plafonul de acordare a acestor subvenţii era de 800 lei pe lună pentru persoanele în vârstă de până la 70 de ani, cu un număr de 16 călătorii gratuite, iar în cazul celor care au depăşit 70 de ani, se acorda gratuitate indiferent de cuantumul pensiei, tot în limita a 16 călătorii, anunţă RTV. Primarul liberal nu dă doi bani pe nemulţumirile pensionarilor. A spus că nu o să renunţe la decizia lui şi speră că într-un final oamenii vor înţelege şi vor renunţa la proteste.

Sursă

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA