AcasăActualitateSocialVIDEO - Nicolae Ceausescu sau turismul rosu al Elenei Udrea

VIDEO – Nicolae Ceausescu sau turismul rosu al Elenei Udrea

spot_img

DISTRIBUIȚI

Turistii straini vor avea ocazia sa paseasca prin locurile unde a trait sau pe unde a trecut fostul presedinte comunist al Romaniei, Nicolae Ceausescu. Toate aceste zone ar urma sa fie incluse intr-un circuit turistic care va fi pus la punct de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Pe de alta parte, ministrul Elena Udrea vrea ca Maramuresul sa fie plin de partii de schi.
Elena Udrea, aflata astazi, 17 august, in Baia Mare a declarat ca a observat un interes ridicat in randul turistilor, in special a celor veniti din tarile fost comuniste, de a cunoaste locurile unde a trait fostul dictator Nicolae Ceausescu. In principal e avuta in vedere Bucurestiul, dar si Scornicestiul, locul de bastina al fostului presedinte comunist. Culmea este ca acest interes vine la scurt timp dupa ce premierul Emil Boc, aflat in vizita oficiala in China, a declarat ca asiaticii sunt interesati de istoria comunismului romanesc.

“In principal sunt cerute cele din Bucuresti, pentru ca sunt mai accesibile, dar exista o dorinta de a vedea locul unde acesta a fost impuscat impreuna cu Elena Ceausescu si locul unde s-a nascut, la Scornicesti. Astfel am decis organizarea unui circuit turistic, un circuit al acestor locuri pe unde, de-a lungul vietii, Nicolae Ceausescu a trecut, locul unde a trait sau care au avut o anumita semnificatie in viata cuplului Ceausescu”, a spus ministrul Elena Udrea.
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA