Acasăoameni noiVESTE TRISTĂ - Nelu Dumitrescu, de la Iris, are cancer

VESTE TRISTĂ – Nelu Dumitrescu, de la Iris, are cancer

spot_img

DISTRIBUIȚI

Toboșarul trupei Iris, Nelu Dumitrescu, a anunțat pe pagina sa de Facebook că are probleme mari de sănătate.

Are cancer dar este în continuare optimist și spune că speră că va reveni în trupa pe care a înființat-o în 1977, alături de Nuțu Olteanu și Emil Lechințeanu.

Iată anunțul făcut de rocker:

”Salut, Nelu Dumitrescu aici.
În urmă cu opt luni, în urma unui control medical efectuat la o clinică privată din București, mi s-a stabilit un diagnostic-hernie inghinală. În luna octombrie, în timpul intervenției chirurgicale, s-a constatat că de fapt aveam cu totul altceva și mult mai grav-limfom malign nonHodgkin (o formă de cancer).

Nu am vrut să vă întristez cu asemenea veste, iar în perioada în care am lipsit m-am tratat la Spitalul Fundeni, secția Hematologie. La momentul actual, veștile sunt bune, tratamentul a dat rezultate și o să încerc să-mi reiau activitatea din luna iunie a acestui an, până când sper să-mi crească și mie puțin părul (Hahaha).

Până atunci, vreau să vă bucurați în continuare de prezența fiului meu, Cristi Dumitrescu, care a avut tăria și curajul să urce pe scenă în locul meu, deși purta în suflet povara acestei situații.

Vă mulțumesc că ați fost alături de trupa Iris până acum.

Chiar dacă nu ați știut situația gravă în care mă aflam, v-am simțit alături de mine pentru că n-am încetat nicio clipă să mă gândesc la familia Iris.

Mulțumesc și prietenilor apropiați, care m-au sprijinit în această perioadă. Am vrut să vă împărtășesc situația pentru a da speranță și celor care se află într-o situație asemănătoare. Și în România există medici buni, care merită încrederea noastră.

Mulțumesc doctorilor:Dr. Dorel Sandesc(Dodo), Dr. Răzvan Stoia, Dr. Alina Tănase, Dr. Carmen Ardeleanu, Dr. Camelia Dobrea, Dr. Radu Marta și Asistent Șef Carolina Pricopie.
De-abia aștept să ne revedem la concerte!”.

NU este singurul component al trupei care a avut probleme medicale. În urmă cu câțiva ani, solistul Cristi Minculescu a făcut un transplant de ficat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA