Acasăoameni noiVESTE BUNĂ PENTRU FUMĂTORI - Vor avea voie să fumeze în localuri!

VESTE BUNĂ PENTRU FUMĂTORI – Vor avea voie să fumeze în localuri!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Deputatul Daniel Fenechiu a spus azi că a venit cu un proiect de lege pentru a a da voie constituirii de asociații sau cluburi pentru fumători, pentru a amenaja locuri închise pentru cei care vor să fumeze, să bea cafea, ceai și așa mai departe, potrivit sursei Agerpres.

„Am iniţiat şi voi depune la Parlament un proiect de lege de modificare a legii pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului de tutun. Am hotărât să abordăm cele două mari probleme ale legii antifumat: faptul că spaţiul public închis este foarte prost definit şi condiţiile impuse de lege sunt foarte restrictive. Una dintre reglementări este să se permită constituirea de asociaţii sau cluburi de fumători, care să poată amenaja spaţii pentru fumat, în care să se poată fuma şi desfăşura activităţile care sunt asociate fumatului, respectiv să bei o cafea, un ceai, o băutură răcoritoare”, a spus Fenechiu la conferinţa de presă din Palatul Parlamentului.

Acesta a spus că propunerea legislativă definește locul public închis, care ar putea să fie în orice loc care este închis de jur-împrejur cu pereți.

Acesta declară că legea antifumat este o lege stupidă și că ar fi în bataie de joc la adresa tuturor românilor, ‘o lege asemănătoare cu legea prohibiţiei din Statele Unite’.

Sursa: exclusive24.ro

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA