Acasă oameni noi VERIFICAT DE ANAF - Klaus Iohannis nu ar fi plătit nicio taxă pentru...

VERIFICAT DE ANAF – Klaus Iohannis nu ar fi plătit nicio taxă pentru meditaţiile făcute

DISTRIBUIȚI

VERIFICAT DE ANAF Ies la iveală noi amănunte incredibile din trecutul preşedintelui Klaus Iohannis. Şeful Statului a fost controlat de inspectorii de la ANAF pentru că nu ar fi plătit impozite pentru meditaţiile făcute în trecut, conform Știri pe Surse.

VERIFICAT DE ANAF Posesor a șase case, Klaus Iohannis trebuie să justifice cum anume a reușit să le cumpere din veniturile sale de profesor și primar al Sibiului.

Fostul ministru Varujan Vosganian vrea ca șeful statului să demonstreze că și-a îndeplinit datoria de cetățean model plătind, începând cu anul 1990, impozitele cuvenite, inclusiv pentru banii obținuti dând meditații.

Astfel, o echipă de la ANAF s-a deplasat la Sibiu. Conform cotidianul.ro, controlul efectuat la Direcţia Fiscală a Muncipiului Sibiu în fişele fiscale ale lui Klaus Werner Iohannis şi ale doamnei Carmen Iohannis nu indică pentru perioada 1990-2017 nici o taxă achitată de aceştia pentru un asemenea venit.

“Absenţa taxelor din fişa fiscală a familiei Iohannis pentru sumele încasate din meditaţiile acordate de-a lungul anilor a stârnit o adevărată panică între funcţionari.

Aceştia nu ştiu cum să comunice presei şi politicienilor că impozitele pentru sumele încasate din meditaţii pur şi simplu nu există”, susține jurnalistul Cornel Nistorescu.

sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA