Acasăoameni noiURMEAZĂ CONFIRMAREA ȘI ÎN CAZUL ȘEFEI DNA? – SRI confirmă vacanțele lui...

URMEAZĂ CONFIRMAREA ȘI ÎN CAZUL ȘEFEI DNA? – SRI confirmă vacanțele lui Coldea cu Ghiță

spot_img

DISTRIBUIȚI

URMEAZĂ CONFIRMAREA ȘI ÎN CAZUL ȘEFEI DNA?  Preşedintele Comsiei de Control a SRI, Adrian Ţutuianu, a confirmat, pe baza rapoartelor interne ale SRI, dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă privitoare la vacanţele pe care le-a petrecut alături de familia generalului Florian Coldea. De asemenea, SRI confirmă şi vancaţele exotice petrecute de generalul Elena Istode cu familia Rizea.

„După cum cunoaşteţi, în presă au apărut câteva fotografii, doamna general a fost prezentă împreună cu familia Rizea la Monaco şi era normal ca noi să cerem să fie lămurite aceste lucruri. Din datele prezentate de SRI, rezultă că a fost prezentă la Monaco şi la Nisa, iar o bună parte din cheltuieli au fost acoperite de doamna general. Aceste vacanţe s-au efectuat în virtutea faptului că doamna general a fost colegă de facultate cu doamna Rizea”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Preşedintele Comisiei de control a SRI a confirmat faptul că familia Coldea a fost în concedii cu familia lui Sebastian Ghiţă la Paris şi în Toscana. „Familia Coldea a prezentat facturi prin care arată că şi-au acoperit din bani personali cheltuielile cu aceste vacanţe”.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA