Acasăoameni noiUMILINȚĂ – O bolnavă primește o indemnizație lunară de 30 de lei

UMILINȚĂ – O bolnavă primește o indemnizație lunară de 30 de lei

DISTRIBUIȚI

UMILINȚĂ  Femeia în vârstă de 30 de ani suferă de o boală cruntă, iar indemnizația lunară cu care e obligată să trăiască, venită din partea Ministerului Muncii din România, este de 30 de lei.Scleroza multiplă este acea deteriorare continuă a organismului, care macină din interior şi prăbuşeşte exteriorul, fără drept de apel. Cum e să te trezeşti la 30 ani că ţi se închid toate sistemele interne, rând pe rând, şi nu mai răspund la comenzi? Simţurile ţi se atrofiază, nu mai poţi să mergi, nu mai poţi să te mişti, nu mai poţi să vorbeşti, iar într-o zi te vei trezi că nu mai poţi să respiri – pentru că apa grea te-a cuprins până la gât, iar dincolo de ea este neantul.

Dacă vă imaginaţi pentru o clipă aceste lucruri, veţi şti cam cum trebuie să se simtă tânăra femeie pe care boala a pus stăpânire şi care suportă, în plus, umilinţa de a fi bolnav în România.

Pentru fericiţii soartei, descriem un pic tabloul: devii genul acela de ciumat de care nimeni nu mai vrea să ştie, de care lumea se fereşte să întrebe, pentru că e de dorit să-l eviţi ca să nu-ţi strice feng-shui-ul fragil.

Mai multe, aici.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA