Acasăoameni noiTUPEU DE INTERLOP - A băgat un frizer în spital pentru că...

TUPEU DE INTERLOP – A băgat un frizer în spital pentru că a trebuit să aştepte la rând (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Acesta îl rugase să își aștepte rândul la tuns. Poliția încearcă să mușamalizeze cazul

Un interlop din Galați a băgat un frizer în spital după ce a refuzat să-l tundă ”peste rând”. Acesta s-a întors cu fratele lui și l-a snopit în bătaie pe angajatul care a avut neobrăzarea să-i spună să-și aștepte rândul pentru că frizeria era plină de clienți.

Tupeul interlopilor nu mai are limite în România. Aceștia fac legea după bunul lor plac și se răzbună pe oricine încearcă să le sugereze să trăiască în normalitate. O astfel de situație s-a înregistrat în Galați, unde un frizer a avut nevoie de aproape două luni de atentă supraveghere din partea personalului medical, după ce a ajuns la urgențe cu câțiva dinți lipsă și fractură de mandibulă.

Întâmplarea s-a petrecut la jumătatea lunii februarie, întregul scandal fiind înregistrat de camera de supraveghere montată în salonul de frizerie gălățean. Clipul arată cum interlopul intră în frizerie și făcând abstracție de clienții care-și așteptau rândul, se îndreaptă către frizerul de 39 de ani, iar după un schimb de replici, angajatul îl scoate afară din salon pe bărbatul ce exprimă o vădită stare de nervozitate. După aproximativ două minute, interlopul dă buzna, forțând ușa, în frizerie, fiind insoțit, după cum scrie stirileprotv.ro, de fratele său geamăn și îl lovesc pe frizer cu pumnii până când acesta e scăpat din mâinile atacatorilor de clienții salonului.

”Aveam un client pe scaun, iar el m-a înjurat și mi-a zis să-l dau la o parte pe client și să-l tund pe el că se grăbește”, spune Cristian Hăulică, frizerul agresat. În urma bătăii primite, acesta a avut nevoie de 55 de zile de îngrijiri medicale din care opt le-a petrecut pe patul de spital.

Ceea ce este însă mult mai grav este că polițiștii care, teoretic, ar trebui să facă dreptate, l-au sfătuit pe frizer ”să cadă la pace” cu interlopii, să se împace și să accepte o sumă de bani, ceea ce acesta a și făcut, doar că până acum nu a primit niciun leu, deși termenul de plată a fost depășit cu mai bine de o săptămână. Frizerul este acum decis să se adreseze justiției pentru a-și face dreptate.

ro.blastingnews.com

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA