Acasăoameni noiTRAUMATIZAT PE VIAȚĂ - Mamă anchetată după ce a permis „Moșului” să...

TRAUMATIZAT PE VIAȚĂ – Mamă anchetată după ce a permis „Moșului” să dea cu bota în copilul ei (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

TRAUMATIZAT PE VIAȚĂ  Un băieţel de 5 ani a fost umilit de un bărbat îmbrăcat în Moş Nicolae, chiar la îndemnul mamei. Copilul a fost ţinut în genunchi lângă un perete şi pus să promită că nu mai mâzgăleşte pereţii grădiniţei. Mai mult, bărbatul l-a şi atins pe copil cu nuiaua cu care îl ameninţa.

Poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului. Deocamdată, dosarul este in rem, cerctându-se faptele şi nu persoane.

Poliţia s-a autosesizat ca urmare a unor imagini video apărute în mass-media. În urma verificărilor, poliţiştilor Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului, au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii de rele tratamente aplicate minorului. Poliţiştii au solicitat sprijin psihologic la DGASPC”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Mama copilului are 31 de ani şi este din localitatea Bistriţa-Bârgăului. Îşi creşte copilul singură. Bărbatul deghizat are 40 de ani, este din localitate şi este unchiul băieţelului. Scena a avut loc în ziua de Moş Nicolae, într-un sat de pe Valea Bârgăului, din Bistriţa-Năsăud. Se pare că mama unui băieţel care are circa 5 ani a vrut să îi dea o lecţie copilului înainte ca Moş Nicolae să îi dea darurile mult-aşteptate, scrie Adevărul.ro.

Un bărbat deghizat în Moş Nicolae s-a apropiat de băieţel, l-a pus să stea în genunchi lângă un perete şi l-a pus să promită că este cuminte şi nu mai mâzgăleşte pereţii grădiniţei.   De faţă la întreaga scenă este şi mama copilului. În ciuda faptului că băieţelul plângea în hohote, bărbatul continua să îl agreseze şi să-l ameninţe cu nuiaua. La un moment dat, acesta îl şi atinge pe băieţel cu bota.

Alături de băieţel, mai este pusă în genunchi şi o fetiţă, căreia i se aplică acelaşi tratament. Mama îl ameninţă pe cel mic că îl va chema pe Moş Nicolae să îl pedepsească dacă nu este cuminte.

Mama copilului traumatizat de „Moș”

„Am vrut să îl speriu puțin de Moș. A primit și cadouri. Nu cred că în filmarea aia s-a văzut că l-a snopit în bătaie Moșu’. Recunosc, ca mamă am greșit puțin. Îl cresc singură. Așa am crezut că e bine să fac. Recunosc că am greșit. E copilul meu și mă doare sufletul. Nu îl maltratez, e sufletul meu. Poate am exagerat puțin, dar nu l-am maltratat sau bătut niciodată”, a mărturisit mama băiețelului, plângând, potrivit Libertatea.ro.

„I-o adus daruri Moșu’. Așa vine Moșu’ cu bota, l-a pus să zică niște rugăciuni și atât. S-a panicat că i-a fost frică de Moș, probabil. Filmulețul l-a făcut un nepot de-al meu și i l-a trimis tatălui copilului, care a vrut să ne facă un rău și ne-a făcut”spune bunica băiețelului, vizibil afectată.

Și la grădiniță are probleme, pentru că are foarte multă energie. Nu l-am bătut niciodată nici eu nici maică-sa. Nu consideră că l-a traumatizat pe copil. Nu a fost o sperietură, după care să rămână copilul cu traume. Are foarte multă energie. Nu am făcut nimic ieșit din comun, l-a speriat moșul puțin cu bota, asta-i drept”, a completat bunica celui mic.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA