Acasăoameni noiSTIRIPESURSE.RO - De câteva luni, Elena Ceaușescu lucrează în Parlament, în biroul...

STIRIPESURSE.RO – De câteva luni, Elena Ceaușescu lucrează în Parlament, în biroul pregătit pentru soția lui Nicolae Ceaușescu

DISTRIBUIȚI

Elena Ceaușescu lucrează în Parlament și nu oriunde, ci chiar în biroul pregătit special pentru soția dictatorului Nicolae Ceaușescu. Nu este o glumă, ci o ironie a sorții.

O tânără în vârstă de 32 de ani pe care o cheamă Elena Ceaușescu a făcut un stagiu de practică în această vară la Parlament tocmai la cabinetul președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, cabinet care, culmea, fusese pregătit pentru soția lui Ceaușescu, Elena.

Tânără stagiară este colaboratoare la biroul lui Zgonea în prezent.

Coincidențele merg și mai departe.

„Pe ambele bunici le cheamă Elena. Culmea pe soțul bunicii din partea tatălui îi chema Nicolae. Așa că sunt nepoata Elenei și a lui Nicolae Ceasuescu”, povestește tânăra.

Nu a avut de suferit din cauza numelui, cu excepția unor glume răutăcioase la școală. Au existat momente în care s-a gândit să își schimbe numele, acum însă îi face plăcere să se prezinte așa și să vadă reacțiile pe care le stârnește. În plus îi place faptul că toată lumea reține imediat cum o cheamă.

Elena nu știe dacă ar fi avut avantaje în perioada comunistă datorită numelui, își amintește însă o întâmplare de acest gen:

„Nu cred că aș fi avut avantaje de pe urma numelui pe vremea cealaltă, dar eram destul de mică – sunt născută în 1983. Îmi amintesc doar că aveam câțiva ani când tata a luat un Aro cu banii jos, fără listă de așteptare și aprobări speciale. Târziu am aflat că asta era un lucru ieșit din comun”, a spus Elena Ceaușescu.

Elena este originară din Râmnicu Vâlcea, iar la 19 ani a plecat în Grecia, apoi în Londra și a revenit în țară acest an. Acum este studentă la Politehnică, ea studiind Ingineria și Managementul Afacerilor.

Sursa: stiripesurse.ro

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA