spot_img
Acasăoameni noiSOLICITARE - Președintele Klaus Iohannis se va adresa Parlamentului marți, la ora...

SOLICITARE – Președintele Klaus Iohannis se va adresa Parlamentului marți, la ora 12,00

DISTRIBUIȚI

SOLICITARE – Președintele Klaus Iohannis se va adresa Parlamentului marți, la ora 12,00 Președintele Klaus Iohannis se va adresa Parlamentului marți, la ora 12,00, a anunțat președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, la finalul ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului, scrie Agerpres.

SOLICITARE Președintele Klaus Iohannis se va adresa Parlamentului marți, la ora 12,00 „Am discutat despre includerea în ordinea de zi pentru marți a solicitării președintelui României de a se adresa Parlamentului. Am hotărât ora 12,00, conform solicitării pe care a făcut-o domnia sa”, a declarat luni Tăriceanu.

Președintele Klaus Iohannis a transmis vineri președinților celor două Camere ale Legislativului o scrisoare în care arăta că dorește să se adreseze Parlamentului pe 7 februarie cu privire la modificările aduse legislației penale, precum și în legătură cu evenimentele generate de acestea.

„În conformitate cu prevederile art. 88 din Constituția României, republicată, doresc să adresez Parlamentului un mesaj referitor la modificările aduse de către Guvern legislației penale, precum și la evenimentele generate de acestea”, se preciza în scrisoarea șefului statului.

Președintele Iohannis a propus ca mesajul său să fie prezentat Parlamentului pe 7 februarie, la ora 12,00.

sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA