spot_img
Acasăoameni noiŞOCANT - Şi-a înjunghiat mortal soţia după ce făcuseră sex

ŞOCANT – Şi-a înjunghiat mortal soţia după ce făcuseră sex

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 45 de ani din municipiul Râmnicu Sărat, şi-a omorât soţia în vârstă de 46 de ani, cu lovituri de cuţit, la scurt timp după ce între cei doi s-a consumat o partidă de amor.

Tragedia s-a produs azi noapte chiar în casa concubinului cu care femeia locuia de câteva luni. Agresorul a fost reţinut în această dimineaţă iar poliţia a declanşat o anchetă.

Nimic nu anunţa tragedia care urma să se întâmple azi noapte în locuinţa sărăcăcioasă a râmniceanului Constantin Ungureanu. Acesta i-a primit în vizită pe Gheorghe, fostul soţ al concubinei sale Ilinca şi pe fiica acestora de 12 ani. După o masă pe cinste în care cei trei adulţi au consumat alcool, foştii soţi, Gheorghe şi Ilinca, s-au întâlnit peste noapte într-o cămăruţă. După ce s-au iubit pe ascuns, pe femeie au apucat-o remuşcările iar fostul bărbat, orbit de gelozie dar şi de aburii de alcool, a omorât-o cu un cuţit.

După producerea oriblei fapte, asasinul care locuieşte în comuna Podgoria, nu s-a pierdut cu firea şi a fugit în toiul nopţii acasă, fără că proprietarul şi fiica sa să-şi dea seama. Abia spre dimineaţă Constantin Ungureanu a descoperit grozăvia din casă şi a anunţat poliţia. Anchetatorii încearcă să desluşească circumstanţele exacte în care s-a produs tragedia.

 

sursă știre libertatea.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA