spot_img
Acasăoameni noiȘOCANT - Jurnalist rupt în bătaie, a ripostat cu un pistol

ȘOCANT – Jurnalist rupt în bătaie, a ripostat cu un pistol

DISTRIBUIȚI

Caz uluitor petrecut în România. Vineri spre sâmbătă noapte, în jurul orei 03:00, un interlop pe nume Szijgyarto a bătut cu bestialitate pe jurnalistul Szoke Laszlo, redactorul șef la cotidianul Udvarhelyi Híradó din Odorheiu Secuiesc, pentru că acesta a dezvăluit în presa locală unele fapte reprobabile produse de gruparea din care face parte Szijgyarto.
Incidentul s-a produs într-un local din centrul orașului Odorheiu Secuiesc. Inițial, jurnalistul nu a ripostat deși a fost efectiv călcat în picioare, dar după ce s-a ridicat și începea să își revină, interlopul s-a întors și l-a atacat din nou cu pumnii și picioarele, jurnalistul maghiar neavând altă soluție decât să se apere folosind un pistol cu bile de cauciuc pe care îl deținea legal în scop de autoapărare.

Este foarte grav ce se întâmplă în zona unde maghiarii sunt majoritari, mai ales că acesta nu este primul incident în care interlopii maghiari își fac singuri dreptate, poliția și autoritățile române având o atitudine nepermis de îngăduitoare.

Vom urmări îndeaproape acest caz al jurnalistului bătut de interlopi la Odorheiu Secuiesc și sperăm ca ceilalți jurnaliști români să nu țină cont de faptul că e vorba de un ziarist maghiar și să fie alături de acesta pentru că nu este normal ca un jurnalist să fie bătut de cei despre care a scris, anunţă ziarharghita.

Sursa: stiripesurse.ro

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA