spot_img
Acasăoameni noiȘI-A LUAT VIAȚA - O notăriță s-a sinucis, după ce a fost...

ȘI-A LUAT VIAȚA – O notăriță s-a sinucis, după ce a fost condamnată la închisoare

DISTRIBUIȚI

Trupul unei notărițe din Iași a fost găsit, azi, în Lacul Bicaz, din județul Neamț. Înainte de Rusalii, la câteva zile după ce fusese condamnată la închisoare într-un dosar privind niște retrocedări ilegale, femeia a dispărut, iar scenariile au devenit sumbre după ce a fost găsit un bilet de adio în mașina ei parcată pe marginea apei.

Lidia Vieru (56 de ani) era notar public în Iași, iar în urmă cu o săptămână a venit în Neamț și s-a cazat la un hotel din Durău. A doua zi, ea a părăsit unitatea de cazare și a dispărut fără urmă. Îngrijorați că nu mai primesc niciun semn de la ea, apropiații au alertat imediat autoritățile, iar echipele de salvatori au pornit în căutarea ei. Au luat la pas potecile de munte, au căutat în jurul vîrfului Toaca, la cabana Dochia și alte locuri din împrejurimi, însă fără succes.

Primul indiciu a apărut abia ieri, cînd mașina notarului a fost găsită pe malul lacului Izvorul Muntelui, în localitatea Buhalnița, însă atunci s-a conturat clar ipoteza unei sinucideri. În mașină a mai fost găsit un bilet prin care notăriţa îşi cerea iertare de la familie, spunea că a încercat să-şi ia viaţa cu 24 de somnifere, dar n-a reuşit, şi atunci s-a gândit la o metodă mai sigură, care să nu mai dea greş.

Temerile s-au adeverit azi, când cadavrul Lidiei Vieru a fost zărit de un sătean sub un pod din Buhalniţa. Omul a dat alarma, iar locul a fost imediat împânzit de polițiști. Femeia se legase singură de mâini și de picioare cu o sfoară şi a reuşit să-şi prindă şi un bolovan de gât, iar așa s-a aruncat în apă.

continuarea pe libertatea.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA