AcasăAlteleEconomicSHOWROOM KINDERHAUS BAIA MARE - Prima sală de expoziție cu produse de...

SHOWROOM KINDERHAUS BAIA MARE – Prima sală de expoziție cu produse de mobilier pentru copii se deschide în Baia Mare sâmbătă, 13 martie. Urmează încă trei în Cluj, București și Timișoara

DISTRIBUIȚI

Fabrica de căsuțe Kinderhaus din Baia Mare a făcut fericiți doar anul trecut peste 30.000 de clienți din toată țara. Fiind unul dintre cele mai apreciate ateliere de producție de mobilier Montessori pentru copii din România, cu livrări în toată Europa, antreprenorii care stau în spatele acestui business de succes, soții Oana și Dănuț Gurka, au făcut încă un pas pentru a veni în întâmpinarea clienților: anul acesta, patru showroom-uri Kinderhaus vor fi deschise în țară. Primul urmează să fie inaugurat chiar sâmbătă, 13 martie 2021, în Baia Mare.

Showroom-ul din Baia Mare este situat pe strada Culturii nr. 13, iar cei care doriți să vedeți piesele de mobilier și celelalte produse create în atelierele de producție Kinderhaus sunteți așteptați aici de luni până vineri, între orele 10.00 – 21.00.

Urmează showroom-uri în cele mai mari orașe din țară

Alte trei showroom-uri vor fi deschise până la sfârșitul anului în Cluj, București și Timișoara. Aici, părinții și copiii vor putea admira îndeaproape produsele înainte de la achiziționa. Oferta Kinderhaus este vastă, chiar dacă activează pe o nișă destul de îngustă, adresându-se momentan părinților cu copii în vârstă de până la 12 ani.

Produsele Kinderhaus se găsesc de acum și în lanțurile marilor magazine de mobilier din țară

Mai mult, pentru a fi și mai aproape de clienții lor, cei de la Kinderhaus au început recent distribuția produselor de mobilier montessori în lanțurile magazinelor de mobilier din țară, începând de la showroom-urile din mall-uri și până la librării sau hypermarketuri de profil.

Kinderhaus investește constant pentru a oferi o experiență cât mai ușoară, frumoasă și responsabilă clienților săi

Din dorința de îmbunătăți constant experiența clienților când achiziționează produsele lor, cei de la Kinderhaus au lansat în acest an și un departament call center unde 3 operatori sunt la dispoziția celor care au nevoie de consiliere în cadrul comenzilor pe care le efectuează.

Inovăm, inovăm și iar inovăm. Investim mult în tehnologie, în curând partenerul nostru ne va livra încă un echipament CNC, care ne va ajuta și mai mult în activitatea noastră, de-a lungul timpului am atras și câteva finanțări nerambursabile, ne focusăm în continuare și pe asta.

Ne dorim să venim constant cu noutăți și îmbunătățiri în fața clienților noștri pe care îi respectăm enorm tocmai pentru că și noi, la rândul nostru, suntem părinți și ne dorim tot ce este mai bun și calitativ pentru copiii noștri, la un preț accesibil.

Oferim garanție de 24 de luni la toate produsele noastre, produse de serie, mai mult, asigurăm cel mai bun preț pentru consumatorul final. Spre exemplu, clienții noștri pot achiziționa mai nou produsele noastre direct de pe stoc de la partenerii noștri din toată țara. Ne străduim să asigurăm o experiență unică fiecărui client, începând de la primul contact și până la feedback-ul pe care îl cerem post vânzare.

Valorile după care ne ghidăm sunt integritate – pasiune – încredere – responsabilitate și acestea se reflectă în tot ceea ce înseamnă Kinderhaus, de la angajați, ateliere, produse fabricate și până la modul în care ne tratăm clienții”, spune Dănuț Gurka, fondatorul Kinderhaus.

Dacă nu sunteți din Baia Mare sau nu aveți timp de mers la showroom, însă căutați piese de mobilier sau vreți doar să îmbogățiți spațiul deja amenajat pentru copiii dumneavoastră cu câteva obiecte de decor inedite și foarte practice, puteți vedea oferta și comanda de aici minunățiile produse de Fabrica de Căsuțe KinderHaus Baia Mare: https://www.kinderhaus.ro/

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA