spot_img
AcasăAlteleEconomicBĂIMĂRENI CU CARE NE MÂNDRIM - Dănuț Gurka, fondatorul Fabricii de Căsuțe...

BĂIMĂRENI CU CARE NE MÂNDRIM – Dănuț Gurka, fondatorul Fabricii de Căsuțe KinderHaus Baia Mare, unul dintre cele mai apreciate ateliere de producție de mobilier Montessori pentru copii din România, cu livrări în toată Europa 

DISTRIBUIȚI

Ne dorim tot ce este mai bun pentru copiii noștri, începând de la condițiile și educația oferite acasă, până la lucrurile necesare de care este nevoie pentru creșterea lor. În lumea modernă în care trăim, când la tot pasul avem oferte care mai de care pentru a satisface nevoile noastre și ale copiilor noștri, mulți dintre noi urmărim nu doar atractivitatea produselor destinate celor mici, cât și calitatea acestora. Educația în stil Montessori a devenit și în țara noastră un curent urmat din ce în ce mai mult de părinți, astfel că inclusiv mobilierul din dormitorul copiilor sau din camera de joacă ne dorim să fie în ton cu principiile acestui mod de educație.

Poate nu mulți știți că în spatele uneia dintre cele mai cunoscute și apreciate fabrici de producție de mobilier Montessori pentru copii din România se află chiar un băimărean de al nostru. Tânăr antreprenor, însă cu o experiență vastă, la rândul său părinte a trei copii, Dănuț Gurka a reușit în ultimii ani să se impună pe piața de profil din România, dar și în Europa. Printre cele mai apreciate modele de mobilier în rândul clienților Kinderhaus Baia Mare este biblioteca Bookhouse, în formă de căsuță, foarte apreciată atât de copii, cât și de părinți (vezi aic produsul, disponibil în mai multe culori: https://www.kinderhaus.ro/biblioteci).

Pe lângă biblioteca tip căsuță atât de apreciată și despre care se poate spune că este produsul cel mai comandat de pe www.kinderhaus.ro, multe alte piese de mobilier și decorațiuni așteaptă să îi bucure pe micuții exploratori. Pe lângă frumusețea produselor create în Fabrica de Căsuțe Kinderhaus, un aspect extrem de important este faptul că toate materiile prime folosite pentru realizarea acestora sunt de cea mai bună calitate, produsele sunt realizate integral manual, iar vopselele utilizate sunt pe bază de apă, rezistente, dar cât se poate de babyfriendly!

Noi, familia KinderHaus, mulțumim tuturor clienților care aleg produsele noastre, pregătite și livrate cu toată dăruirea. Mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordă toți cei care comandă de la noi și sperăm să aducem în casa lor fărâma unui colț așa cum și-au dorit, să clădească în jurul lui povești care să amintească de cea mai plăcută etapă: COPILĂRIA”, spune Dănuț Gurka, fondatorul Kinderhaus.

Cele mai frumoase și de succes afaceri încep din familie

Având în spate o experiență de peste 10 ani de activitate în companii multinaționale din industria farmaceutică și dezvoltare imobiliară, Dănuț Gurka s-a axat în ultimii ani pe antreprenoriat. Alături de soția sa, Oana Gurka, farmacist de profesie, care la rândul ei a pășit pe drumul antreprenoriatului, au dezvoltat acest proiect în momentul în care au pus și bazele familiei lor. O familie mare și frumoasă, la fel ca afacerea pe care împreună au pus-o pe roate. Fabrica de Căsuțe Montessori pentru copii a fost primul pas, apoi a urmat Brauch – Centrul de debitare CNC și urmează și alte proiecte, la fel de profesionist dezvoltate, dar mai ales, cu locația centrală în Baia Mare, orașul în care băimăreanul a ales să demonstreze că se poate construi o afacere de succes.

Dănuț Gurka – fondatorul KinderHaus

Suntem o familie dinamică, una dintre acele familii pentru care venirea primului copil a însemnat o resetare generală. Am renunțat la vechile job-uri pentru a ne dedica 100% acestui business în care credem cu tărie. Ne-am dedicat total din două motive: am vrut să fim direct stăpâni pe timpul nostru, dar, mai presus de orice, am vrut să convertim pasiunea noastră în sursă de simplitate, naturalețe, sursă pentru furnizare de frumos în casele oamenilor. Ne-am descoperit capacitățile treptat, iar acest lucru a generat permanent noi și noi produse în portofoliul nostru. Am început cu lucrurile făcute pentru Mara, lucruri făcute în garajul casei. Acum lucrăm într-o fabrica mare și facem obiecte ce sunt livrate în toate colțurile Europei. În continuare, de testarea produselor se ocupă cei trei copii ai noștri Mara, Iris și Matei.

Suntem oameni simpli, din a căror structură fac parte valori precum: prețuirea pentru natural, aprecierea și respectul pentru cei din jur, iar acest lucru ne ajută să fim cei care făuresc case în case, cum ne place să spunem. Vă mulțumim că ne vizitați pe www.kinderhaus.ro, acum vă lăsăm să ne descoperiți treptat. Tot ce ne dorim este să vă facem o impresie bună și să reveniți la noi ca la niște prieteni dragi”, spune Dănuț Gurka.

Dacă aveți în plan amenajarea camerei copilului și căutați piese de mobilier sau vreți doar să îmbogățiți spațiul deja amenajat cu câteva obiecte de decor inedite și foarte practice, puteți vedea oferta și comanda de aici minunățiile produse de Fabrica de Căsuțe KinderHaus Baia Mare: https://www.kinderhaus.ro/

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA