Acasăoameni noiSE ZGUDUIE PĂMÂNTUL - Cutremur de 4,2 grade pe Richter în județul...

SE ZGUDUIE PĂMÂNTUL – Cutremur de 4,2 grade pe Richter în județul Buzău, miercuri dimineață

DISTRIBUIȚI

SE ZGUDUIE PĂMÂNTUL Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter s-a produs în dimineața zilei de miercuri, 3 mai, la ora locală 8:59, în județul Buzău, la o adâncime de 133,6 kilometri, conform datelor publicate pe site-ul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP), conform Agerpres.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu (26 km), Covasna (45 km), Întorsura Buzăului (53 km), Buzău (55 km) și Mizil (56 km).

Cel mai mare cutremur din acest an s-a produs în data de 8 februarie în județul Buzău și a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, seismul fiind resimțit și la București.

Anul trecut, în Vrancea, au avut loc două seisme cu magnitudini de 5,3 grade pe scara Richter, unul pe 24 septembrie, la ora locală 2:11, și celălalt pe 28 decembrie, la ora locală 1:20.

citeşte şi PERFORMANŢĂ – CS Ştiinţa Electro Sistem, trei medii de aur, trei de argint şi două de bronz la Campionatele Naţionale pe Echipe la Orientare în Alergare de la Vâlcea (FOTO)

Cele mai puternice cutremure produse în România după 1989 au fost înregistrate pe 30 și 31 mai 1990, magnitudinea acestora fiind de 6,9, respectiv 6,4 grade pe scara Richter.

sursa INFO

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA