spot_img
Acasăoameni noiSE ZGUDUIE PĂMÂNTUL - Cutremur de 4,1 grade în România, duminică la...

SE ZGUDUIE PĂMÂNTUL – Cutremur de 4,1 grade în România, duminică la prânz

DISTRIBUIȚI

SE ZGUDUIE PĂMÂNTUL Un cutremur cu magnitudinea de 4,1 pe scara Richter s-a produs în această după-amiază, la ora locală 12:48, în judeţul Vrancea, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Ieri, alte două seisme au zguduit România. Unul de magnitudine 2,9 pe scara Richter, produs la ora 12:45, în Vrancea, iar celălalt de 4,2 pe scara Richter, produs în Buzău, scrie Observator.

De la începutul lunii iunie, în România s-au produs 15 cutremure cu magnitudini între 2,4 şi 4,2 grade pe scara Richter.

Cel mai mare cutremur din acest an s-a produs în data de 8 februarie, în judeţul Buzău, la ora 17:08, şi a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, seismul fiind resimţit şi la Bucureşti.

Anul trecut, în Vrancea, au avut loc două seisme de 5,3 grade pe scara Richter, unul pe 24 septembrie şi celălalt pe 28 decembrie.

citeşte şi CERCETAT PE LINIE DISCIPLINARĂ – Un poliţist din Arad, şef de cabinet în cadrul IPJ, a fost reţinut alături de alţi patru suspecţi într-un caz de contrabandă de ţigări

Cele mai mai puternice cutremure produse în România în ultimii 17 ani au fost înregistrate pe 30 şi 31 mai 1990, magnitudinea acestora fiind de 6,9, respectiv 6,4 pe scara Richter.

Info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA