Acasăoameni noiSE TEM DOAR DE GIROFARUL MAŞINILOR DE POLIŢIE - Invazie de urși...

SE TEM DOAR DE GIROFARUL MAŞINILOR DE POLIŢIE – Invazie de urși la Săcele

DISTRIBUIȚI

SE TEM DOAR DE Este invazie de urși la Săcele, acolo unde urșii au început să se plimbe pe străzile orașului chiar și ziua în amiaza mare.

SE TEM DOAR DE Cum vânătoarea urșilor este interzisă, iar procedura de relocare este destul de dificlă, singura ”armă” a autorităţilor este girofarul mașinilor de Poliție, care-i mai alungă pentru scurt timp.

Localnicii din Săcele spun că încă de luna trecută se confruntă cu o problemă în fața căreia și autoritățile se văd neputincioase: invazia de urși.

Primarul Virgil Popa a declarat, conform bizbrasov.ro, că în ultimele săptămâni, urșii au prins și mai mult curaj, astfel că se plimbă și ziua în amiaza mare pe străzile orașului, în unele cazuri producând și paguge.

„Au apărut urșii, pe timp de zi, în mai multe cartiere, cum ar fi în Turcheș, Baciu și Cernatu. De asemenea, la Dâmbu Morii, un urs a ajuns pe terasa unui hotel chiar în miezul zilei, după ce a rupt gardul hotelului.

Am transmis încă din luna mai adrese către cele trei instituții care gestionează fondul de vânătoare de pe raza municipiului, Regia Locală a Pădurilor Kronstadt, Facultatea de Silvicultură Brașov și Asociația Vânătorilor și Pescarilor din Brașov, dar există un vid legislativ, astfel că urșii nu pot fi recoltați (vânați – n.r.), iar procedura de relocare este de asemenea dificlă”, s-a plâns primarul din Săcele.

info şi foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA