Acasăoameni noiSE PREGĂTEŞTE MODIFICAREA LEGII - Fumatul ar putea fi din nou permis...

SE PREGĂTEŞTE MODIFICAREA LEGII – Fumatul ar putea fi din nou permis în cluburi şi restaurante

spot_img

DISTRIBUIȚI

SE PREGĂTEŞTE MODIFICAREA LEGII Fumatul ar putea fi din nou permis în cluburi, cafenele şi restaurante. Chiar consilierul premierului a anunţat că se pregăteşte, din nou, modificarea legii.

 

A trecut doar un an şi jumătate de când fumatul a fost interzis în spaţiile închise, la fel ca în multe state din Occident, scrie Observator.

Nici bine nu s-au aerisit localurile că legea anti-fumat ar putea fi modificată din nou. Patronii s-ar putea să aibă liber în a decide dacă în restaurant,cafenea sau pub se va putea fuma.

Gabriela Pavel deţine un local în Capitală. Povesteşte că interzicerea fumatului i-a adus mari pierderi, iar afacerea e în impas, tocmai pentru că, lângă o cafea, clienţii erau obişnuiţi să aprindă şi o ţigară.

Legea poate fi modificată doar de Parlament. Însă, discuţiile ar putea începe abia la toamnă.

Opoziţie vor face medicii, care vor să vadă în România cum creşte o nouă generaţie fără tutun. Cancerul pulmonar e a patra cauză de deces.

Acum, cei care fumează în spaţii închise sunt amendaţi, iar localurile pot fi chiar închise.
Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România susţine că au fost afaceri care au intrat în faliment, în schimb, altele au prosperat.

De aceea, patronatele nu vor schimbarea legii.

Info

Foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA