Acasăoameni noiSE ÎNTÂMPLĂ CEVA? - Adrian Sârbu, petrecere de 20 de ani cu...

SE ÎNTÂMPLĂ CEVA? – Adrian Sârbu, petrecere de 20 de ani cu primii Pro TV-iști

spot_img

DISTRIBUIȚI

Petrecere Pro TV de 20 de ani, cu Adrian Sârbu și primii „Pro TV-ști”. Foști și actuali angajați din perioada de început a Pro TV-ului s-au adunat aseară la o petrecere la care a fost invitat și Adrian Sârbu. Este o întâlnire pe care o organizează anual foști angajați ai Pro TV.
Fondatorul Pro TV a ținut și un discurs în fața celor peste 150 de persoane prezente la eveniment, în care le-a spus să aibă grijă de ei și de familiile lor și că „probabil, dacă vom reuși, vom lucra din nou împreună”.


La petrecere, au fost atât vedete de pe ecran, dar și oameni din redacții, garderobiere sau femei de serviciu.

Printre cei care au ajuns la petrecere au fost și Andreea Esca, Florin Călinescu, Mihai Călin, Mihai Dedu, Doina Gradea (fostă asistentă a lui Sârbu și fost director al Pro TV International), Felix Tătaru de la GMP, care a început ca operator de imagine la Pro TV, Adriana Muraru (acum la Digi24), Cristina Trepcea (fost membru CNA, acum realizatoare de emisiuni la Itsy Bitsy) și Sorin Enache, fost director Pro TV, care a trecut apoi la Antena 1 și la Realitatea.

Este a patra petrecere/întâlnire dedicată celor 20 de ani pe care Pro TV i-a împlinit în acest an. În seara de 1 decembrie, angajații Pro TV au sărbătorit aniversarea la Pescăruș. În același timp, în aceeași seară, un grup mai restrâns de foști proteviști se întâlneau la Fratelli, la un eveniment la care participa și Adrian Sârbu. Un alt grup, mai restrâns, tot de foști angajați, se întâlnea într-un alt loc, la Embassy.

Sursa: paginademedia.ro

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA