Acasăoameni noiSCHIMBARE - Gigi Becali anunţă că Steaua îşi schimbă numele din sezonul...

SCHIMBARE – Gigi Becali anunţă că Steaua îşi schimbă numele din sezonul următor

spot_img

DISTRIBUIȚI

Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, George Becali a anunţat la finalul meciului câştigat cu 3-0 împotriva formaţiei Viitorul Constanţa că din sezonul viitor, echipa se va numi „Fotbal Steaua” şi că a înregistrat deja marca la OSIM, anunţă Digi Sport.

La finalul meciului din Liga 1 cu Viitorul Constanţa, George Becali a anunţat că echipa sa ar putea avea din sezonul viitor un nou nume. Becali nu se opreşte aici şi spune că echipa va avea şi o altă siglă.

„Am fost la OSIM şi am înregistrat o nouă marcă! Am scris „Fotbal”, sus, mare, iar dedesubt „Steaua”, mai mic. Aşa că, gata, am terminat cu FCSB, ne vom numi „Fotbal Steaua”, că fotbal facem!”, a declarat George Becali, la finalul meciului cu Viitorul, potrivit Digi Sport.

Cu doar 3420 de suporteri în tribună la meciul cu echipa antrenată de Gheorghe Hagi, Steaua riscă să fie părăsită definitiv şi de aceştia, dacă planul lui Becali va fi pus în aplicare. Laurenţiu Reghecampf speră ca şefii clubului să ajungă la un acord cu cei conduc CSA Steaua Bucureşti, astfel încât suporterii să o considere din nou pe actuala formaţie continuatoarea echipei înfiinţate în 1947.

„Singurul lucru pe care trebuie să-l facem e să ajungem la o înţelegere cu cei de la clubul sportiv, acesta este singurul lucru pe care trebuie să-l facem. Noi vrem, am făcut paşi, aşteptăm răspunsul celor care au în momentul de faţă cheia să rezolve acest lucru. Decoamdată nu am primit niciun răspuns, vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Reghecampf la conferinţa de presă de după meciul cu Viitorul.

CSA Steaua şi FC Steaua, clubul de fotbal finanţat de George Becali, se află de mai mult timp în conflict după ce gruparea Armatei a obţinut în instanţă anularea mărcii înregistrate de echipa din Liga I. Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anulat, pe 3 decembrie 2014, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

Mediafax

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA