AcasăActualitateSCENARII ȘCOLI ȘI GRĂDINIȚE - Unitățile de învățământ care NU încep încă...

SCENARII ȘCOLI ȘI GRĂDINIȚE – Unitățile de învățământ care NU încep încă orele în format fizic, la o săptămână de când elevii au revenit în sălile de clasă

spot_img

DISTRIBUIȚI

A trecut o săptămână de când Guvernul a decis redeschiderea grădinițelor, școlilor și liceelor cu rată de vaccinare anti-covid de cel puțin 60% în rândul angajaților. Am scris atunci că, la nivel de municipiu reședință de județ, patru grădinițe, două școli și un liceu din Baia Mare au fost nevoite să continue cursurile în format online, din cauza ratei mici de vaccinare. Părinții copiilor de la grădinița nr. 10 din Baia Mare s-au revoltat și au transmis chiar o adresă conducerii unității, dar și ISJ Maramureș (detalii, AICI). Cu toate acestea, grădinița rămâne închisă.

La o săptămână distanță, două dintre cele patru grădinițe din Baia Mare își vor relua cursurile în format fizic. Este vorba despre Grădinița cu program prelungit “Otilia Cazimir” și Grădinița cu program prelungit “Step by Step”.

Cât despre școli și licee din municipiu, Liceul Teologic Penticostal rămâne închis, împreună cu școlile gimnaziale “Mihail Sadoveanu” și numărul 13. De asemenea, școala gimnazială Victor Babeș rămâne închisă la cererea conducerii unității de învățământ, asta deși rata de vaccinare a personalului depășește 68%.

În maramureș, din 334 de grădinițe, școli și licee, nu mai puțin de 76 rămân închise.

Lista scenariilor de funcționare a unităților de învățământ din Maramureș poate fi consultată AICI.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA