Acasă oameni noi SCANDAL ÎNTRE MICROBIȘTI - Conflict sângeros într-un bar, după meciul României...

SCANDAL ÎNTRE MICROBIȘTI – Conflict sângeros într-un bar, după meciul României cu Franța

DISTRIBUIȚI

Scandal monstru, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un bar din municipiul Buzău. Amețiți de băutură, trei tineri, printre care și fiul unui consilier județean, s-au luat la bătaie și și-au aplicat lovituri sălbatice, ajungând în final la spital.

Cei trei protagoniști ai scandalului au urmărit aseară partida României cu Franța, în armonie, iar apoi s-au distrat la petrecerea de karaoke de după meci, însă pe măsură ce paharele se goleau, prietenii se înțelegeau tot mai puțin.

Conflictul a degenerat după ce Ovidiu Măntoiu, fiul consilierului județean, și un prieten de-al său i-au cerut unui alt coleg de pahar să părăsească localul. Deranjat de cererea acestora, individul, sportiv de performanţă şi angajat al unei firme de pază, a sărit la bătaie.

Agresorul a reuşit să-şi doboare rapid prietenii, după ce le-a aplicat lovituri cu o sticlă, dar şi cu pumnii şi picioarele. Bătaia s-a transformat într-o adevărată baie de sânge care a îngrozit personalul localului, fiul consilierului alegându-se cu o sticlă în cap, lovitură care i-a provocat o hemoragie puternică.

Doi dintre răniţi au ajuns de urgenţă la spital, fiul consilierului fiind acum în pericol să-şi piardă un ochi, potrivit martorilor de la faţa locului dar şi a unor surse medicale. Pe numele celor trei scandalagii s-a deschis un dosar penal, ei fiind acuzaţi de oamenii legii de comiterea infracţiunilor de  distrugere, lovire şi alte violenţe dar şi de tulburarea liniştii publice.

sursă știre și foto libertatea.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA