Acasăoameni noiSCANDAL - Dragoș Pătraru, amenințat cu bătaia de mai mulți angajați TVR

SCANDAL – Dragoș Pătraru, amenințat cu bătaia de mai mulți angajați TVR

spot_img

DISTRIBUIȚI

Dragoș Pătraru și-a pus angajații TVR în cap după ce a spus că indiferent cine iese vine la conducerea televiziunii se va lăsa cu restructurări.

„Ce facem, domnule? Mai avem emisiune la TVR? Avem. Așa ceva… De ce mă mir? Păi având în vedere amenințările pe care le-am primit eu și oamenii din echipa mea în ultimele 48 de ore din partea unora dintre angajații de la TVR care mi-au transmis inclusiv că mă vor lua la bătaie dacă mai spun că TVR trebuie să dea afară cel puțin 1.000 de oameni ca să-și revină… Dar gata! Nu mai zic! Promit. Deci nimeni nu trebuie dat afară de la TVR! Să se consemneze: la TVR este senzațional!

Aici sunt numai și numai profesioniști. Audiențele TVR sunt extraordinare. Noi ce mai facem televiziunea de râs, dar în rest… programele sunt de top. Noi suntem pe primul loc. Noi facem aici tot ce trebuie: informăm, educăm, distrăm lumea. Oamenii plătesc bucuroști abonamentul TV. Vă spun… BBC este pistol cu apă pe lângă Televiziunea Română. Aici nu găsești decât oameni preocupați de meseria lor, adevărate modele. E bine așa, băieții? Acum serios, există angajați ai TVR care cred că televiziunea este a lor, nu a noastră, a tuturor românilor care o și plătim. Le înțeleg disperarea, dar din păcate pentru ei, cei mai mulți trebuie să plece acasă. Aaa, nu vi s-a spus, nu? Deci oricine iese președinte director general se lasă cu restructurări. Nu vi s-a spus, nu? Cred că veștile ajung mai greu la TVR, dar nu știu de ce pentru că noi dăm ora exactă”, a spus Dragoș Pătraru în emisiunea „Starea nației”.

Sursa: dcnews.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA