spot_img
AcasăsiugariuSĂRBĂTORI PASCALE - Lumina Sfântă de la Ierusalim va ajunge în Catedrala...

SĂRBĂTORI PASCALE – Lumina Sfântă de la Ierusalim va ajunge în Catedrala Episcopală din Baia Mare sâmbătă, la ora 23.30

spot_img

DISTRIBUIȚI

SĂRBĂTORI PASCALE Datorită sprijinului lui Mircea Leţiu, membru în Adunarea Eparhială a Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului, Sfânta Lumină, luată de pe Sfântul Mormânt de la Ierusalim, va ajunge pentru a opta oară şi în Eparhia noastră.

SĂRBĂTORI PASCALE Întrucât Aeroportul din Baia Mare este în faza lucrărilor de reorganizare, Sfânta Lumină va fi adusă de o delegaţie eparhială, sâmbătă, 15 aprilie, în jurul orei 21.30 la Cluj-Napoca, iar în jurul orei 22.15 destinaţia finală va fi Aeroportul din Satu Mare.

Protopopii, preotii si monahii o vor primi la Aeroportul din Satu Mare pentru a o putea oferi credincioşilor care vor participa la Slujba Învierii, ce va fi săvârşită în bisericile şi mănăstirile din eparhia noastră.

Sfânta Lumină va fi adusă la Catedrala Episcopală Sf. Treime din Baia Mare în jurul orei 23.30, iar pentru doritorii din Protopopiatele Lăpuş şi Vişeu, Sfânta Lumină se poate primi la Aeroportul din Cluj Napoca, după ora 21.30.

De la Satu Mare, la fel ca în anul precedent, Sfânta Lumină va fi preluată de delegaţi din Slovacia, Ungaria şi Austria.

Biroul de presă al Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA