Acasăoameni noiSĂ VĂ STEA ÎN GÂT! - Mesajul compozitorului Florin Chilian pentru cei...

SĂ VĂ STEA ÎN GÂT! – Mesajul compozitorului Florin Chilian pentru cei care au votat legea antifumat

DISTRIBUIȚI

”Mă cheamă Florin Chilian și sunt fumător! Să vă stea în gât legea asta!”. Fumător de legendă, Florin Chilian se revoltă împotriva legii antifumat care va intra în vigoare începând de astăzi. Solistul și compozitorul este supărat că însăși munca sa, și a alor mari artiști, respectiv activitatea concertistică, vor fi grav afectate.

”Orice formă de radicalism este infinit mai nocivă decât obiectul interzicerii în sine. Asta cu excluderea fumătorilor este un mare rahat. Celebre băuturi răcoritoare s-au dovedit nocive, o importantă rețea de fast food-uri înseamnă moarte – astea nu sunt interzise! Dacă s-au rezolvat restul problemelor din țară asta atunci e OK. M-am liniștit! Chiar trebuia o lege ca asta, mai abuzivă decât oriunde în alta parte. Zic eu despre excese legislative”, se revoltă compozitorul și interpretul celebrei piese ”Zece”, creată cu mult fum de țigară.

În mod evident, noile prevederi nu-i pică prea bine la stomac nonconformistului artist, dar se supune, ca orice cetățean de bunăcredință.

Continuarea mesajului pe libertatea.ro

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA