Acasăoameni noiS-AU RĂZGÂNDIT – Gratuitatea călătoriilor studenților pe calea ferată rămâne neschimbată

S-AU RĂZGÂNDIT – Gratuitatea călătoriilor studenților pe calea ferată rămâne neschimbată

DISTRIBUIȚI

S-AU RĂZGÂNDIT  Gratuitatea călătoriilor studenţilor pe calea ferată rămâne în vigoare. Astfel, pe tot parcursul anului calendaristic, toate persoanele care sunt înmatriculate la forma de învatamânt cu frecvenţă, în instituţiile de învăţământ superior acreditate, beneficiază de gratuitate la transport intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a, a anunţat ministrul Transporturilor Răzvan Cuc.

El a discutat sâmbătă cu preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea cu privire la amendamentele depuse în Parlament de către Comisia de buget-finanţe din Senat , respectiv: limitarea gratuităţii la transportul feroviar  doar pe ruta localitate de domiciliu-localitate în care studiază şi stabilirea unei platforme de vârstă de până în 35 de ani.

În urma discuţiei, s-a convenit cu privire la faptul că toate măsurile cuprinse în Programul de Guvernare vor fi respectate şi implementate, iar în cazul gratuităţii călătoriilor studenţilor pe calea ferată aceasta nu va fi modificată şi va rămâne în forma prevăzută în OUG nr. 2/2017.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA