Acasăoameni noiRISCĂ SĂ AJUNGĂ LA PUŞCĂRIE - Gigi Becali latifundiarul ar putea ajunge...

RISCĂ SĂ AJUNGĂ LA PUŞCĂRIE – Gigi Becali latifundiarul ar putea ajunge zece ani după gratii

DISTRIBUIȚI

RISCĂ SĂ AJUNGĂ LA PUŞCĂRIE Gigi Becali este ameninţat cu 10 ani de închisoare. Calculele pentru o nouă pedeapsă au fost făcute de sindicaliştii de la penitenciare.

Chiar conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor ar fi trimis la parchet o plângere, în urma unor sms-uri trimise de latifundiar unui director de la închisoarea Jilava, scrie Observator.

Sindicaliştii susţin că Administraţia Peniteciarelor a sesizat Parchetul General pentru comunitarea unor infracţiuni: ultraj şi şantaj. Ar fi doar zgomot pentru nimic, susţine acum latifundiarul, care nu crede că există un nou dosar.

„Nu există niciun scandal, nicio plângere, nebunul ăla minte”, a reacţionat Becali.

Totuşi, Federaţia Sindicatelor din Peniteciare a făcut şi calcule privind o posibilă pedeapsă.

„George Becali riscă o noua pedeapsa cu închisoarea de până la 5 ani la care se va adăuga o majorare cu jumătate din pedeapsa aplicată pentru săvârşirea unei infracţiuni în stare de recidivă, plus restul de pedeapsă rămas neexecutat prin liberarea condiţionată”, spune federaţia.

Şi, cum Becali mai avea de executat doi ani şi patru luni de închisoare, calcul sindicaliştilor ajunge la o posibilă pedeapsă de nouă ani şi 10 luni de închisoare.

Deocamdată, însă, el nu este urmărit penal pentru noile acuzaţii.

Info

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA