spot_img
Acasăoameni noiRĂZBOI - Interlop din Timişoara înjunghiat în plină stradă de rivali

RĂZBOI – Interlop din Timişoara înjunghiat în plină stradă de rivali

spot_img

DISTRIBUIȚI

Războiul interlopilor din Timişoara a reizbucnit marți, 28 iunie, într-un mod extrem de violent. Adrian Taloş a fost înjunghiat, în jurul orei 11.35, în centrul Timișoarei, în plină stradă.

Atacul s-a produs pe strada Augustin Pacha, în apropierea magazinului Bega și la nici 200 de metri de clădirea care adăpostește sediile parchetelor și instanțelor.

„Când am parcat maşina am văzut doi indivizi care alergau prin ploaie. Aveau pelerine albe. Au luat-o pe lângă spălătorie spre parcare, apoi au alergat spre strada Bocşa (n.r. – acum strada Carol Telbisz) şi nu i-am mai văzut. Pe jos era un bărbat care se zbătea. Era înjunghiat. A venit o ambulanţă şi Poliţia”, a declarat un martor ocular pentru PRESSALERT.ro.

Conform primelor informaţii Taloş a fost aşteptat după ce a depus mărturie în dosarul în care a fost trimis în judecată şi atacat lângă o maşină de patru bărbaţi. „Poliţiştii secţiei 1 Timişoara ajungând la faţa locului au depistat un bărbat de 35 de ani care prezenta leziuni pe întreaga suprafaţa corpului. În urma discuţiilor cu acesta s-a stabilit că a avut loc o altercaţie în care au fost implicate alte patru persoane care nu mai erau acolo la sosirea poliţiştilor. Se fac cercetări pentru depistarea celor patru”, a declarat Mirela Drăghicioiu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Taloş a fost dus la Spitalul Municipal din Timişoara cu multiple răni înjunghiate. „Pacientul e stabil hemodinamic, are multiple plăgi înjunghiate complexe pe membrele superioare, pe membrele inferioare, la coapsă. Are și un traumatism cranio-cerebral, dar este conștient, iar acum se află în sala de operație pentru rezolvarea chirurgicală a plăgilor”, a declarat medicul Adriana Blagniceanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Timișoara.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA