Acasăoameni noiRĂZBOI ELECTORAL - Soțul și soția se luptă pentru fotoliul de primar

RĂZBOI ELECTORAL – Soțul și soția se luptă pentru fotoliul de primar

spot_img

DISTRIBUIȚI

Lupta electorală se anunță a fi spectaculoasă în comuna vâlceană Popești, acolo unde actualul primar, aflat la al doilea mandat, o va avea ca principal contracandidat chiar pe nevasta lui, care candidează din partea unui alt partid.

Deși pare o situație tensionată, lucrurile nu stau deloc așa în familia edilului Constantin Şerban, consoarta contracandidată declarând chiar că s-ar bucura mai mult dacă ar pierde competiția în favoarea soțului. ”Nu sunt rivală cu nimeni. Mă bucur mai mult să câştige el”, a declarat Rowena Șerban, citată de Digi 24.

Astfel, se pare că lupta electorală este doar o încercare disperată de a păstra frâiele comunei în familie. Ba mai mult, femeia, care, deloc surprinzător, lucrează tot în Primărie, a atras-o de partea ei și pe fiica celor doi, care se va ocupa de campania de promovare a mamei sale.

Surprizele electorale din comuna Popești nu se opresc însă aici! Alături de cei doi soți, în cursa pentru postul de edil s-au mai înscris și alți doi angajați Primăriei: viceprimarul Gheorghe Țircă și Aurora Măgură, șefa Serviciului de Asistență Socială.

Din acest motiv, se pare că în perioada următoare prin Primărie va bate vântul, deoarece candidații sunt obligați de lege să se suspende din funcțiile publice pe timpul campaniei electorale și nu va mai rămâne nimeni la cârma instituției.

libertatea.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA