Acasăoameni noiPROPUNERE - Un consilier din Mediaș vrea să-i oblige pe cetățeni să...

PROPUNERE – Un consilier din Mediaș vrea să-i oblige pe cetățeni să scoată corzile vocale ale … câinilor

DISTRIBUIȚI

Ioan Ciulea, consilier municipal la Mediaș, a depus la Primărie o propunere de hotărâre locală prin care cere ca toți cetățenii din oraș care au câini de curte ce latră prea tare, să le scoată corzile vocale sau, dacă nu vor să-și opereze animalele de companie, să le „înstrăineze”.

„Propun modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local Mediaș 52/2009 privind normele și regimul contravențiilor privind creșterea, deținerea și protecția animalelor în municipiul Mediaș. Propun modificarea articolului 7 prin introducerea unui aliniat nou, respectiv aliniatul 6, cu următorul conținut: obligarea deținătorilor persoane fizice și juridice de câini care tulbură liniștea publică a locatarilor la casă prin lătratul continuu prin intensitate mare, acest lucru să se facă cu acordul vecinilor în scris și totodată să-și opereze animalul la corzile vocale sau după caz înstrăinarea animalului”, propune consilierul Ciulea, în documentul înregistrat luni, la Primăria Municipiului Mediaș.

Purtătorul de cuvânt a Primăriei Mediaș, Ioana Făgădar, a explicat, miercuri, că Ioan Ciulea urmează ca luni, 22 februarie, să prezinte această inițiativă, colegilor săi, în ședința Consiliului Local.

Mai multe aici.

Sursa: Agerpres

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA