Acasăoameni noiPROPUNERE - Caricaturistul Costel Pătrășcan a lansat campania "Mai puține artificii, mai...

PROPUNERE – Caricaturistul Costel Pătrășcan a lansat campania „Mai puține artificii, mai multă solidaritate!”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Caricaturistul brăilean Costel Pătrășcan a lansat public campania ‘Mai puține artificii, mai multă solidaritate!’, prin care le cere primarilor din toată țara să renunțe la focurile de artificii de Ziua Națională și din noaptea de Revelion și să doneze banii respectivi victimelor din clubul ‘Colectiv’.
‘Propunerea pe care vă invit să o susțineți este un mod prin care ne putem arăta solidaritatea: cerem primarilor din toată țara să renunțe la artificii și să doneze banii victimelor din Clubul Colectiv. În fiecare an primăriile alocă sume importante de la buget pentru artificii și petarde pentru a sărbători Ziua Națională și Revelionul. A venit vremea ca sărbătorile să fie prilej pentru a ne alătura celor care au reală nevoie în aceste momente. Eu am cerut asta primarului meu și o cer tuturor primarilor și consilierilor locali din țară: solidaritate și normalitate!’, se arată în solicitarea făcută de Costel Pătrășcan.

Costel Pătrășcan a creat și o petiție online, denumită ‘Mai puține artificii, mai multă solidaritate!’, și îndeamnă românii să o semneze accesând http://facem.de-clic.ro/solidaritate_nu_artificii.

Sursa foto: facebook.com

Agerpres

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA