Acasăoameni noiPROIECT SURPRIZĂ - Ce li se pregăteşte viitoarelor mămici din România

PROIECT SURPRIZĂ – Ce li se pregăteşte viitoarelor mămici din România

DISTRIBUIȚI

PROIECT SURPRIZĂ Mai mulţi parlamentari PSD au iniţiat un proiect de lege prin care propun ca statul să susțină financiar inseminarea artificială, inclusiv în cazul femeilor care nu sunt căsătorite.

În plus, social-democrații propun și reducerea impozitului pe venit cu până la 50% pentru mamele cu mai mulți copii și stabilirea unei alocații de școlarizare egale cu salariul minim.

Într-un proiect depus la Parlament, aleșii PSD propun ca ”inseminarea artificială umană să fie susținută de stat și a 2-a oară în cazul în care prima dată eșuează”, scrie profit.ro.

Potrivit documentului, mamele care cresc mai mult de un copil beneficiază de ”reducere fiscală la impozitul pe salar”, astfel: 25% din impozitul pe venit și contribuțiile de asigurări sociale și de sănătate la al doilea copil, respectiv de 50% la al treilea copil, până la terminarea studiilor liceale sau universitare, adică până la împlinirea de către copil a vârstei de 18 ani, respectiv 24 de ani.

În cazul a doi copii înscriși la școală, în învățământul preuniversitar, mamele ar urma să primească, totodată, o alocație de școlarizare egală cu 50% din salariul minim pe economie, în timp pentru trei copii școlarizați, alocația ar fi egală cu salariul minim.

Info

Citeşte şi BRACONAJ CINEGETIC LA SĂCEL – Arme de vânătoare, cartuşe, lunetă, găsite, fără autorizaţie de vânătoare, la doi bărbaţi

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA