Acasăoameni noiÎNVĂȚĂMÂNT - Proiect în valoare de 90.000 de euro, câştigat de UBB...

ÎNVĂȚĂMÂNT – Proiect în valoare de 90.000 de euro, câştigat de UBB Cluj

spot_img

DISTRIBUIȚI

Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul UBB Cluj a câştigat un grant în valoare de 90.000 de euro, în urma unui concurs organizat de Ambasada Turciei la Bucureşti. Banii vor fi folosiţi pentru îmbunătăţirea sistemului de practică pedagogică.

„Succesul proiectului a fost datorat clarităţii cu care a fost elaborat, ţinându-se cont de faptul că punerea lui în aplicare va duce la dezvoltarea şi îmbunătăţirea procesului de practică pedagogică pentru studenţii facultăţii noastre. De asemenea, specificăm faptul că proiectul a avut câştig de cauză şi datorită implicării Institutului, care a devenit o punte de legătură între universitate şi oficialităţile turce″ a declarat Călin Felezeu, decanul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei.

Proiectul se numeşte „Intelligent Video System for Dissemination of Best teaching and Learning Practices″ şi în cadrul acestuia se va realiza un set integrat de dispozitive audio-video, care asigură comunicarea la distanţă între grupuri de studenţi şi profesori.

Prin această aplicaţie, cei de la Psihologie vor să dezvolte conexiuni de reţea între facultatea din Cluj-Napoca şi două extensii ale acestei facultăţi situate în Năsăud şi Sighetu-Marmaţiei, respectiv trei şcoli primare situate în aceste zone. Beneficiarii proiectului sunt dascăli din învăţământul primar şi secundar, studenţi, oameni de ştiinţă, specialişti în educaţie.

sursă știre adevarul.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA