Acasăoameni noiPROGRAM TV - La ce s-au uitat românii de Revelion: O televiziune...

PROGRAM TV – La ce s-au uitat românii de Revelion: O televiziune a UMILIT concurenţa

spot_img

DISTRIBUIȚI

Mulţi români şi-au petrecut noaptea de Revelion în faţa televizoarelor, oferta fiind una pe măsură. Pe primul loc în topul audienţelor, la mare distanţă faţă de concurenţă, s-a aflat Antena 1, cu al 16-lea Revelion consecutiv prezentat de Dan Negru.

Antena 1 a avut cifre de aproape zece ori mai mari decât Pro TV la nivel național, cea mai mare diferență dintre cele două posturi din istoria măsurătorilor de audiență, scrie paginademedia.ro. Și la orașe, cifrele Antenei 1 au fost de aproape zece ori mai mari decât Pro TV. Pro TV – fără program special, doar cu filme – a fost la nivel național și la orașe pe poziția a șasea în top. Pro TV a stat mai bine pe targetul comercial, unde a fost pe locul al treilea.

Topul nopții dintre ani 2015-2016 a avut pe prima poziție Revelionul Starurilor, de pe Antena 1, la mare diferență de celelalte posturi. Pe toate targeturile, locul doi a fost al programului special al Kanal D, filmat în platoul WowBiz. Postul public a fost pe poziția a treia la nivel național și la orașe și pe locul patru pe targetul comercial.

Locuri bune pentru Național TV (cinci la orașe și pe targetul comercial) și pentru România TV (singurul post de știri cu program special, axat pe muzică populară). România TV a fost pe locul patru la orașe și cinci la nivel național.

Ca în fiecare an, a intrat în top și Etno TV – locul patru la nivel național.

media-145164247454739500

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA