Acasăoameni noiPROGRAM - „Rabla” și „Rabla Plus” vor demara în jurul datei de...

PROGRAM – „Rabla” și „Rabla Plus” vor demara în jurul datei de 10 mai

DISTRIBUIȚI

PROGRAM Programele „Rabla” și „Rabla Plus” vor demara în jurul datei de 10 mai, imediat după încheierea perioadelor de dezbateri publice şi a sesiunii de validare a producătorilor, conform unui anunț făcut luni de ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, conform Agerpres.

„Îi anunţ pe toţi românii care au maşină mai veche de 10 ani că, probabil în jurul datei de 10 mai, vor putea să acceseze programele „Rabla” şi „Rabla Plus”.

Ministerul Mediului are, acum, postat pe site Ghidul de finanţare pentru cele două programe, ghid care este în dezbatere.

Şi pentru că urmărim ca paşii să fie foarte repede făcuţi, astfel încât Ordinul de ministru să poată fi publicat în Monitorul Oficial imediat după dezbaterea publică şi pe urmă imediat să trecem la validarea producătorilor, o să spun tuturor românilor că preluăm, pe cât este posibil, toate observaţiile care ne sunt făcute prin Facebook, pe alte mijloace de comunicare – mailuri sau chiar pe faxul ministerului.

În momentul în care dezbaterea publică este gata, pe data de 24 aprilie, să fim gata şi cu Ghidul, şi cu procedura întocmai.

Am reuşit şi chiar ne-am dorit să lansăm deodată ambele programe, atât „Rabla”, cât şi „Rabla Plus”, undeva în jurul datei de 10 mai, pentru că de data aceasta cetăţenii sau persoanele juridice care doresc să-şi achiziţioneze o maşină electrică beneficiază de o primă de 10.000 de euro şi au posibilitatea să beneficieze şi de cei 6.500 de lei care înseamnă prima de casare”, a spus Grațiela Gavrilescu, conform Agerpres.

Potrivit ministrului Mediului, bugetul alocat pentru acest an în cadrul programului „Rabla” este de 180 de milioane de lei, iar prima de casare rămâne la 6.500 de lei, ca în 2016.

detalii despre Programul Rabla citiţi AICI

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA