Acasăoameni noiPROBLEME LA NIVEL ÎNALT - Clădirea Guvernului României nu are autorizație ISU

PROBLEME LA NIVEL ÎNALT – Clădirea Guvernului României nu are autorizație ISU

DISTRIBUIȚI

PROBLEME LA NIVEL ÎNALT  Sediul Guvernului nu are autorizație ISU. Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a vorbit – în cadrul unui interviu online – despre situația școlilor care nu au autorizație de securitate la incendiu, evident, din sectorul pe care îl conduce. Dar a oferit și o informație bombă: Sediul Guvernului nu deține autorizație ISU.

Edilul a precizat că a avut o întâlnire, la începutul acestei luni, cu secretarul de stat Raed Arafat, cu inspectorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență  (ISU) și cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, în care s-a încercat rezolvarea acestei situații, în special a școlilor.

Nu toate școlile necesitau autorizație ISU”, ci doar școlile construite după anul 1992 aveau nevoie de repectiva autorizație. Celelalte necesitau doar aviz ISU, a declarat primarul, la dcnews.ro.

„În acest moment, patru școli din Sectorul 1 nu au autorizația ISU. Sunt conforme, nu e niciun fel de pericol, dar automat trebuie să respectăm acele norme obligatorii. Sunt construite recent și automat vom trebui să obținem și acea autorizație”, explică edilul, care mai spune că „nu durează mai mult să construiești școala decât să obții autorizația”, a precizat Tudorache.

Astfel s-a ajuns la dezvăluirea că există și unele instituții ale statului care nu au autorizația de securitate la incendiu, una dintre acestea fiind chiar Guvernul!

Guvernul nu este conform! Atunci ce mai discutăm? (…) Dar pentru mine e mai important să fie în școală și le voi rezolva și pe cele patru rămase”, a declarat Tudorache, care a fost de acord cu gazda interviului, Bogdan Chirieac, potrivit căruia „Guvenul și-a dat niște reguli pe care nici el nu le respectă”.

Concluzia edilului? Singura soluție ar fi schimbarea legii! Autorizațiile de securitate la incendiu sunt obligatorii de o lună.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA