Acasăoameni noiPROBLEME ÎN FAMILIE - Firma fratelui lui Sebastian Ghiţă, la un pas...

PROBLEME ÎN FAMILIE – Firma fratelui lui Sebastian Ghiţă, la un pas de faliment

spot_img

DISTRIBUIȚI

PROBLEME ÎN FAMILIE Tribunalul Prahova va analiza vineri cererea de declanşare a procedurii de faliment înaintată la finalul anului trecut de firma de telecomunicaţii 2K Telecom, controlată de fratele fostului deputat Sebastian Ghiţă, Alexandru Ghiţă, potrivit informaţiilor publicate pe portalul instanţelor de judecată, scrie economica.net.

PROBLEME ÎN FAMILIE 2K Telecom a înaintat cererea de intrare în faliment în data de 29 decembrie 2016, iar primul termen de judecată este 6 ianuarie 2017.

Compania a avut, în 2015, venituri totale de 132,5 milioane lei (29,4 milioane euro), şi avea la finalul anului trecut datorii totale de 234,2 milioane lei (52 milioane euro), active imobilizate în valoare de 176,8 milioane lei (39,3 milioane euro) şi 220 de angajaţi, potrivit raportului trimis Ministerului Finanţelor.

 În august 2015, 2K Telecom a vândut licenţa 4G către grupul RCS&RDS, licenţa fiind cumpărată în 2012, în urma unei licitaţii organizate de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), pentru 6,6 milioane euro.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA